Έξω φρενών η Κατερίνα Καινούργιου – «Έχω τάση για εμετό, κάνουν αυτά τα τέρατα σε ανήλικα παιδάκια»

Κατερίνα Καινούργιου

«Είναι ένα συγκεκριμένο γκέτο και μια συγκεκριμένη κλίκα που τους προσκυνούν οι πάντες, τους έχουν θεοποιήσει», είπε εξοργισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Για τη σεξουαλική κακοποίηση του 19χρονου από τον πασίγνωστο σκηνοθέτη μιλούσαν στον αέρα του Ευτυχείτε, με την Κατερίνα Καινούργιου να μην αντέχει και να προχωράει σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα.

«Με έχει πιάσει ένα σφίξιμο στο στομάχι, έχω τάση για εμετό, δεν σας κάνω πλάκα… Ακούστε με, ακούστε με γιατί με αυτά τα θέματα είμαι ως εδώ και δυσκολεύομαι πραγματικά και να τα παρουσιάσω. Και με δυσκολεύουν γιατί δεν μπορώ να τα πιστέψω και γιατί αυτοί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, οι οποίοι κατηγορούνται τώρα, μη λέμε ονόματα, τόσα χρόνια έχουν τον απίστευτο σεβασμό, περνάνε όλοι από δίπλα τους και μας φτύνουν», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου πρόσθεσε επίσης: «Είναι ένα συγκεκριμένο γκέτο και μια συγκεκριμένη κλίκα που τους προσκυνούν οι πάντες, τους έχουν θεοποιήσει και αυτοί οι άνθρωποι έχουν κάνει αυτά τα τέρατα σε ανήλικα παιδάκια. Δεν είμαι γονιός, αλλά πραγματικά αν ήμουν γονιός και μάθαινα ότι έχουν κάνει κάτι τέτοιο στο παιδί μου, με τα ίδια μου τα χέρια θα τον πιάσω».