Έξω φρενών η Άννα Μαρία στο Big Brother – Ο Δημήτρης Πυργίδης την έφτασε στα όρια της

Big Brother

Τι συνέβη ανάμεσα στους δυο παίκτες του Big Brother;

Για μια ακόμα μέρα στο Big Brother, στο επεισόδιο της Πέμπτης, δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι φωνές ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους στο σπίτι.

Πιο συγκεκριμένα, πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο αυτό επεισόδιο είχε η αντίδραση που παρουσίασε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη στην ατάκα που άκουσε από τον Δημήτρη Πυργίδη. Μια ατάκα η οποία, κατά την άποψη της, προσβάλλει ξεκάθαρα το επάγγελμα της σαν δικηγόρος.

«Λοιπόν ξεπέρασες τα όρια! Mα την Παναγία δεν θέλω να σου ξαναμιλήσω» τόνισε σε έντονο ύφος η Άννα Μαρία Ψυχαράκη προς τον εκρηκτικό συμπαίκτη της. «Δεν έχω πει τίποτα γιατί πραγματικά ξέρω τι άνθρωπος είσαι και που θες να φτάσεις. Δεν θα προσβάλλεις τον άλλον. Δέχομαι τις πλάκες αλλά μη με προσβάλλεις! Με πρόσβαλες»!

Με τη σειρά του, ο Δημήτρης Πυργίδης προσπάθησε να υποστηρίξει τον εαυτό του αναφέροντας με φωνή πως «δεν είπα για το επάγγελμά σου! Εσένα είπα πως είσαι τρελή! Το επάγγελμα σου μια χαρά είναι. Εγώ το είπα για χαβαλέ, δεν το είπα για να σε μειώσω. Το παίρνω πίσω αν θεώρησες ότι σε μειώνω».

«Δεν έχεις καταλάβει τι είπα! Όταν είπες τη λέξη δικηγόρος, με έκανες έξω φρενών και με κάνεις ακόμα. Και γω σε συμπαθώ βρε ηλίθιο πλάσμα αλλά μη μου ξαναπείς για τη δουλειά μου» απάντησε, μετά από λίγο, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Σε ποιον θα δίνατε δίκιο σε αυτό τον καβγά στο Big Brother;