Εξερράγη ο Παναγής Τζωρτζάτος: «Yπάρχει κόσμος που του αρέσει το γκόσιπ, που είναι το κακό;»

Παναγής Τζωρτζάτος

"Ποιος ορίζει τι είναι το κίτρινο, τι είναι το κόκκινο και τι είναι το πράσινο; Τι είναι τώρα αυτά τα πράγματα;" αναρωτήθηκε ο Παναγής Τζωρτζάτος σε αυστηρούς τόνους.

Έξω από το στούντιο που παρουσιάζει ραδιοφωνική εκπομπή πλάι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Παναγής Τζωρτζάτος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου την Πέμπτη. Μάλιστα, ο ραδιοφωνικός παραγωγός δεν έκρυψε την προσωπική του ενόχληση για τον χρωματισμό του γκόσιπ από τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Ειδικότερα, ο Παναγής Τζωρτζάτος αναρωτήθηκε αρχικά «γιατί χρωματίζουμε τις εκπομπές, τι έχουνε; Η κάθε μία εκπομπή έχει το περιεχόμενο της, έχει το θέμα της και ο τηλεθεατής είναι αυτός που θα επιλέξει τι θα δει. Πρέπει να υπάρχουν για μένα, αν με ρωτάς, όλες οι εκπομπές».

«Υπάρχουν όμως κίτρινες εκπομπές;» ρώτησε τότε η ρεπόρτερ της εκπομπής του STAR με τον ραδιοφωνικό παραγωγό να απαντά ως εξής. «Ποιος ορίζει, μωρέ Σοφία μου, τι είναι το κίτρινο, τι είναι το κόκκινο και τι είναι το πράσινο; Τι είναι τώρα αυτά τα πράγματα; H κάθε μία εκπομπή έχει το περιεχόμενο της. Παλιά το λέγαμε γκόσιπ, γιατί τώρα το λέμε κίτρινο; Δεν κατάλαβα δηλαδή! Τι, το υποβαθμίζουμε το γκόσιπ; Τι είναι αυτό το πράγμα δηλαδή; Υπάρχει κόσμος που του αρέσει το γκόσιπ, δεν πρέπει να υπάρχει αυτό το πράγμα στις εκπομπές; Που είναι το κακό;».

«Το σχολιαστικό κομμάτι μιας εκπομπής είναι κάτι στο οποίο θεωρώ πως εγώ δεν είμαι καλός και είναι πολύ καλό να έχεις το γνώθι σαυτόν. Είναι κάτι που δεν μου αρέσει, το να βγαίνω και να σχολιάζω τους άλλους» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Παναγής Τζωρτζάτος στην καθημερινή εκπομπή του STAR.