«Εξερράγη» ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον βασιλικό τάφο: «Έχουμε τους διασώστες και ασχολούμαστε με την πλαστική σακούλα;»

Ανδρέας Μικρούτσικος

"Αερίστε λίγο τον χώρο να πάρει το κεφάλι το αεράκι της εποχής και τα προβλήματα του ελληνικού λαού" σημείωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Το ζήτημα της αστυνομικής φύλαξης του βασιλικού τάφου στο Τατόι σχολίασε το πάνελ του Super Κατερίνα. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξέφρασε την άποψή του επί του θέματος και σχολίασε σε υψηλούς τόνους την απόφαση της ΕΛΑΣ να απασχολεί το προσωπικό της για την περιφρούρηση μιας… πλαστικής σακούλας.

«Ο κύριος Καραγιάννης από το ekklisiaonline λέει ότι πηγαίνουν κάθε μέρα και μπορεί να προσκυνάνε μέχρι και το πλαστικό που υπήρχε, το νάιλον. Η πλαστική σακούλα είναι… ιερό κειμήλιο» δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για το ζήτημα της φύλαξης των βασιλικών τάφων από την ΕΛΑΣ.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας εκ μέρους της Ελληνικής Αστυνομίας σημείωσε πως το Τατόι περιφρουρείται επί χρόνια από το ελληνικό Κράτος με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να επισημαίνει για τις κλοπές που έχουν γίνει κατά καιρούς στο σημείο.

«Ρε ο πυροσβέστης έβγαλε παιδάκι και το αναφέραμε. Έχουμε αυτό το θαύμα και θα ‘χουμε το αν φυλάσσεται η πλαστική σακούλα; Αμάν πια! Έχω τους διασώστες που τίμησαν ολόκληρη την Ελλάδα. Έχω αυτούς. Δεν θα κριθεί το πράγμα από τη φύλαξη ενός τάφου» απάντησε σε υψηλούς τόνους ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Τους διασώστες τους έχω στην καρδιά μου και ξέρω τι σημαίνει πρώτη, δεύτερη, τρίτη προτεραιότητα. Ένα θεματάκι, μία ανθυποείδηση θα γίνει και σημείο λατρείας. Δεν είπα να λιθοβολήσουμε τους αστυνομικούς αλλά στην καρδιά μου θα βάλω τον διασώστη που βγάζει ένα παιδάκι και ενώνει δύο χώρες που ήταν στα πρόθυρα του πολέμου» τονίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Μη μου συμπεριφέρεστε σαν να είμαι ένα κακομαθημένο παιδάκι. Αερίστε λίγο τον χώρο να πάρει το κεφάλι το αεράκι της εποχής και τα προβλήματα του ελληνικού λαού» σημείωσε ο παρουσιαστής.