Εξερράγη η Πέννυ Μπαλτατζή: «Δεν επιτρέπεται να τα φοράς γιατί είσαι μάνα, μου έγραφαν στα σχόλια»

Πέννυ Μπαλτατζή

"Βλέπεις ο άλλος τι προβολή κάνει δικών του αναγκών ή προκαταλήψεων ή την κοινωνία μας" εξηγεί η Πέννυ Μπαλτατζή.

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Πέννυ Μπαλτατζή, το απόγευμα της Παρασκευής, με αφορμή τις νέες της εμφανίσεις. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια μίλησε για την καθημερινότητα και τις αλλαγές που έφερε σε αυτήν η μητρότητα καθώς και τα σχόλια που κατά καιρούς δέχεται στα social media

Πιο συγκεκριμένα, η Πέννυ Μπαλτατζή εξομολογήθηκε πως «πρόσφατα έκανα το live μου και με έντυσε ένα brand, ήταν ένα t-shirt λίγο πιο ροκ σαν αισθητική που δεν είμαι εγώ αλλά μου άρεσε. Με τριαντάφυλλα στο στήθος και είχε από πίσω γραμμένο στα αρχαία ελληνικά το τραγούδι της Μάιλι Σάιρους και από κάτω η στυλίστρια το έδινε με ένα σορτσάκι σαν βρακάκι και διπλό καλσόν, ένα στο χρώμα του δέρματος και από πάνω ένα διχτυωτό με λουλούδια. «Δεν επιτρέπεται σε μια μάνα» έγραψαν από κάτω».

«Μου έγραφαν: «Εσύ δεν χρειάζεται να τα φοράς αυτά, γιατί έχεις φωνή». Οπότε καταλαβαίνεις τι θέλει να πει για τους άλλους, αλλά γιατί προσβάλλεις τους άλλους; Τι εννοείς δηλαδή; Ότι άλλοι που κάνουν άλλη μουσική δεν έχουν φωνή; Όχι, έχουν φωνάρες! Να βάλουμε κάτω ανθρώπους που ντύνονται έτσι και έχουν φωνάρες. Δεν με άγγιξε όμως στιγμή αυτό το πράγμα, ούτε καν, για να μην νομίζουν. Απλά βλέπεις ο άλλος τι προβολή κάνει δικών του αναγκών ή προκαταλήψεων ή την κοινωνία μας».

«Δεν με ξάφνιασε κάτι. Έχει τύχει να μου γράψουν και για άλλα πράγματα κατά καιρούς που τώρα δεν μπορώ να θυμηθώ. Σχολιάζει όμως ο κόσμος, αυτή δεν είναι η δουλειά; Ανεβάζεις κάτι και σχολιάζουν. Αυτό είναι» πρόσθεσε, επίσης, η Πέννυ Μπαλτατζή στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.