Εξερράγη η Κατερίνα Καινούργιου: «Ρε παιδιά μη με γειώνετε όλη την ώρα»

Κατερίνα Καινούργιου

Τι συνέβη στον αέρα με την Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha;

Σε μια ακόμα λεκτική αψιμαχία με το κοντρόλ προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής «Super Κατερίνα» στον Alpha.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ η συζήτηση ήταν γύρω από την Ρούλα Πισπιρίγκου και την υπόθεση στην Πάτρα, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε πως » παρακολούθησα χθες, αν δεν κάνω λάθος, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA… Δεν θυμάμαι που ήταν, αν κάνω λάθος το μέσο ή το κανάλι με συγχωρείτε. Του είχε κάνει εντύπωση, είπε, ότι όταν μπήκαν στο γραφείο του αυτοί οι δυο γονείς, και συγκεκριμένα η Ρούλα Πισπιρίγκου, μόνο ο Μάνος Δασκαλάκης ρωτούσε για την κατάσταση της Τζωρτζίνας. Η Ρούλα ρωτούσε για «τα παιδάκια αυτά», όπως λέει, τι είχαν».

Όταν τόνισε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου πως «εμείς το παίξαμε αυτό από την κατάθεση του εντατικολόγου», η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε την ενόχληση της.

«Εντάξει, παιδιά, το είδα και αλλού! Μπορεί να το παίξαμε και εμείς. Αυτό το συγκεκριμένο δεν το παίξαμε, αλλά το είδα και αλλού. Ρε παιδιά, μην με γειώνετε όλη την ώρα! Σας παρακαλώ! Όλη την ώρα με αμφισβητείτε, όλη την ώρα και πάνω και εδώ. Έλα βρε Χρύσλα μου, κάν’ το εσύ.» σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha.