Εξερράγη η Εβελίνα Νικόλιζα για την Μαρία Σολωμού: «Δεν μπορώ να το ακούω αυτό το 2023»

Εβελίνα Νικόλιζα

"Ένιωσα ότι άκουγα έναν μακρινό θείο ή μια μακρινή γιαγιά" υπογράμμισε η Εβελίνα Νικόλιζα.

Τις δηλώσεις που έκανε η Μαρία Σολωμού για την επιλογή νέων κοριτσιών να κάνουν αισθητικές επεμβάσεις σχολίασε η παρέα του «Καλύτερα δε γίνεται» την Κυριακή στον Alpha. Μάλιστα, η Εβελίνα Νικόλιζα δεν έκρυψε την έντονη της αντίθεση με την άποψη που εξέφρασε δημόσια η δημοφιλής πρωταγωνίστρια.

«Είμαι στο κομμωτήριο και είναι δεξιά μου μια κυρία με την κόρη της. Η κόρη 20, το πολύ 22, η μάνα 55αρα. Ίδιες! Ίδιος ο γιατρός! Όχι, όχι! Εκείνη την ώρα ήθελα να σηκωθώ και να πιάσω τη μάνα, να της πω: «Κυρά μου, δεν γίνεται». «Μα άμα το παιδί θέλει» θα μου πει. Θα την είχα αφαλοκόψει, κουρέψει, κρατημένη σπίτι» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Σολωμού στο νέο επεισόδιο των podcasts της.

Έτσι, ύστερα από την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η νεαρή τραγουδίστρια και συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού υπογράμμισε τα εξής. «Θέλω να πω κάτι. Την αγαπώ πάρα πολύ την Μαρία Σολωμού αλλά ένιωσα ότι άκουγα έναν μακρινό θείο ή μια μακρινή γιαγιά, μιας και αυτές τις ημέρες το χρησιμοποιούμε αρκετά, σε ένα πασχαλινό τραπέζι να λέει: «καλά, η Μαρία του Γιάννη μα γονείς δεν έχει για να της πει». Δεν μπορώ να το ακούω αυτό το 2023! Ότι δηλαδή θα πρέπει οι γονείς να αποφασίζουν για έναν ενήλικο άνθρωπο τι θα κάνει στο σώμα του. Μου ακούγεται πολύ ακραίο. Νομίζω ότι το έχουμε αφήσει πολύ πίσω μας αυτό, θέλω να πιστεύω».

«Εγώ, αν βλέπω κορίτσια που κάνουν πράγματα που νιώθουν ότι τα χρειάζονται και αν μια κοπέλα βάζει ένα φίλτρο και νιώθει ωραία… ας βάλει χίλια φίλτρα! Δηλαδή στη δική μου καθημερινότητα που με πειράζει; Δηλαδή ακόμα και αν δεν μας αρέσει αισθητικά, γιατί έχει σημασία το αν μας αρέσει ή δεν μας αρέσει εμάς» συμπλήρωσε, σε έντονο τόνο, η Εβελίνα Νικόλιζα στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής στον Alpha