Έξαλλος στον αέρα ο Βασίλης Γκουρούσης: «Ποτέ δεν παντρεύτηκα, θα κάνω μήνυση σε όποιον παίξει αυτό το θέμα»

Γκουρούσης Τσιμτσιλή

"Θα φωτογραφήσω κάποιον: είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να γεμίσει τα κενά του με αυτόν τον άνθρωπο που έχει βρει και πιθανότατα δημιουργεί προβλήματα".

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Βασίλης Γκουρούσης μέσα από την εκπομπή Happy Day το πρωινό της Παρασκευής (17/11) αναφορικά με πρωτοσέλιδο γνωστής εφημερίδας που τον θέλει να έχει συνάψει κρυφό γάμο με γνωστή ενδυματολόγο.

«Όλο αυτό είναι ένα μύθευμα. Εγώ με αυτή τη γυναίκα μπορεί να είμαι μπορεί και να μην είμαι. Θέλω να είμαι μαζί της εάν το θέλει και εκείνη. Θα το κανονίσουμε μεταξύ μας αυτό», ξεκαθαρίζει ο Βασίλης Γκουρούσης στον αέρα του Alpha.

«Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Το να γράφουν ότι παντρεύτηκα κρυφά… Αυτός ο δημοσιογράφος, αν είναι πράγματι δημοσιογράφος, εγώ πιστεύω ότι είναι ένας αλμπάνης. Θα μηνυθούν όλοι όσοι παίξουν αυτό το θέμα εκτός από εσάς στη συνέχεια. Έχω αναστατωθεί τόσο πολύ», παραδέχεται ο γνωστός θεατρικός παραγωγός για το ανυπόστατο δημοσίευμα που τον αφορά.

«Αυτός ο δημοσιογράφος δεν μπορούσε να με πάρει ένα τηλέφωνο εφόσον είχε λοιπόν αυτή την πληροφορία; Και παρανόηση να έχει γίνει, δεν έπρεπε αυτό το πράγμα να διασταυρωθεί; Εκτός αυτού αυτός ο ακατανόμαστος που το έχει γράψει δημοσιεύει φωτογραφίες δικές μου και της κοπέλας και γράφει: ο Mr Ριφιφί; Δεν ξέρει ότι έχω βγει με βούλευμα του ανακριτή;», συμπληρώνει ο Βασίλης Γκουρούσης εμφανώς ενοχλημένος.

«Έχουν ψύχωση με αυτή την κοπέλα. Θα φωτογραφήσω κάποιον: είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να γεμίσει τα κενά του με αυτόν τον άνθρωπο που έχει βρει και πιθανότατα δημιουργεί προβλήματα. Με έχουν ρημάξει», καταλήγει στην τοποθέτησή του ο Βασίλης Γκουρούσης.