Έξαλλος στον αέρα ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ποιες νομίζετε ότι είστε; Έλεος! Δεν είσαι η Ριάνα, ούτε η Μπιγιόνσε»

Γιαννόπουλος Τσιορλίδα

"Δεν είναι συμπεριφορά αυτή! Το έχω βαρεθεί αυτό το πράγμα! Σταματάμε και σεβόμαστε τον άνθρωπο που μας κυνηγάει", σχολιάζει ενοχλημένος ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

Τον εκνευρισμό και την ενόχλησή του δεν μπόρεσε να συγκρατήσει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στο «Πρωινό ΣουΣού» της Παρασκευής (5/1). Ο ραδιοφωνικός παραγωγός αντέδρασε έντονα στον αέρα της εκπομπής, όταν είδε την Ευαγγελία Τσιορλίδα να αρνείται να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στην κάμερα για το φημολογούμενο δοκιμαστικό για το «I Love ΣουΚού».

«Δεν τα μπορώ αυτά τα… περπατητά. Ποιοι νομίζετε ότι είστε; Έλεος! Δεν είσαι η Ριάνα, δεν είσαι η Μπιγιόνσε! Δεν το κάνουμε αυτό το πράγμα. Σταματάμε και σεβόμαστε τον άνθρωπο που μας κυνηγάει», σχολίασε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Δεν είναι συμπεριφορά αυτή! Το έχω βαρεθεί αυτό το πράγμα! Να σέβεσαι τον ρεπόρτερ που στήνεται και σε περιμένει. Στάσου να πεις έστω μία καλημέρα, να δείξεις ότι δεν έχει νόημα να σε κυνηγάει», συμπλήρωσε ο ραδιοφωνικός παραγωγός στη συνέχεια.

«Πες ότι δεν έχεις να πεις κάτι και ότι δεν έχει νόημα να με ακολουθείτε. Αυτό το σταριλίδικο το κάνεις, γιατί κατά βάθος νομίζεις ότι είσαι κάποια», τόνισε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σε υψηλούς τόνους και εμφανώς ενοχλημένος.

«Σόρρυ για την έκρηξή μου αλλά έχω βαρεθεί να το βλέπω αυτό το πράγμα!», είπε κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.