Έξαλλος στο House of fame ο Γιώργος Ντίνος – «Κάνε μας την χάρη…»

House of fame

Την έντονη δυσαρέσκεια του εξέφρασε, στο House of fame της Δευτέρας, ο Γιώργος Ντίνος όταν ενημερώθηκε για το κομμάτι που θα πρέπει να ερμηνεύσει στο επόμενο live της Παρασκευής. Και αυτό δεν είναι άλλο από την μεγάλη επιτυχία που μας σύστησε ο Στέφανος Κορκολής, «Βγάλε το κραγιόν σου».

Ειδικότερα, αμέσως μετά την ανάθεση των τραγουδιών από τον διευθυντή της μουσικής ακαδημίας του ΣΚΑΪ, Πάνο Μεταξόπουλο, ο νεαρός διαγωνιζόμενος δεν έκρυψε τον εκνερισμό του στους συμπαίκτες του.

«Ποια επόμενη φορά; Τι να κάνεις με αυτό το πράγμα; Άσε μας τώρα, κάνε μας την χάρη, σόρρυ κιόλας… Κάνε μας την χάρη. Θα κουνιέμαι εγώ και θα λέω αυτό το πράγμα;» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ντίνος στον κήπο του House of fame. «Ας μου δώσουν ένα έντεχνο, ένα λαϊκό… Ντύσου πρόχειρα και θα κάνω τον βασιλιά καρνάβαλο»!

«Τι να δείξεις από αυτό το πράγμα; Ο Κορκολής είναι μουσικάρα, δεν είναι για να τραγουδάω εγώ Κορκολή. Δώσε μου κάτι άλλο, ένα βαρύ λαϊκό! Προτιμώ Αργυρό, χίλιες φορές Αργυρό. Εγώ νόμιζα ότι το λέει γυναίκα το συγκεκριμένο» πρόσθεσε σε έντονο ύφος προς την συμπαίκτρια του, Χρύσα Μαλακόζη. «Ντρέπομαι να πω αυτό το πράγμα».

Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκε ο Γιώργος Ντίνος και στο δωμάτιο επικοινωνίας του House of fame…