Ξεσπάθωσε ο Νίκος Κουρής για τα ποσά στην ΕΡΤ – «Γιατί βγαίνουν και τα λένε αυτά; Τι κερδίζουν;»

Νίκος Κουρής

"Δεν έχει πολλή σημασία να μη σε παίρνει κανείς στα σοβαρά επειδή δεν λες τίποτα που να αληθεύει;" αναρωτήθηκε ο Νίκος Κουρής.

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε ο Νίκος Κουρής με αφορμή την επανάληψη της επιτυχημένης παράστασης, «Η γίδα ή Ποια είναι η Σύλβια» στο θέατρο Αθηνών. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού της ΕΡΤ, «Δες και βρες» θέλησε να δώσει σαφή απάντηση σε όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα.

Ειδικότερα, ο Νίκος Κουρής σημείωσε χαρακτηριστικά στην Μαρία Κοκολάκη πως » έχω ακούσει σε κάποιες μεσημεριανές εκπομπές ότι, «δεν δίνουν λεφτά στο Δες και Βρες, μη φανταστείτε, 100 ευρώ, 150 ευρώ». Και διάφορα τέτοια πολύ κίτρινα πράγματα, πολύ ψευδή πράγματα που δεν είναι καθόλου αλήθεια. Εμείς προχθές δώσαμε 10.000, δώσαμε 12.000 πριν από δύο εβδομάδες και δώσαμε 14.000 ευρώ πριν από τρεις εβδομάδες».

«Δεν είμαστε δηλαδή μια εκπομπή η οποία δεν δίνει χρήματα. Επειδή είμαστε στην ΕΡΤ και η ΕΡΤ δεν δίνει χρήματα. Γιατί άραγε οι άνθρωποι βγαίνουν και λένε αυτά τα πράγματα; Τι κερδίζουν; Δεν έχει πολλή σημασία να μη σε παίρνει κανείς στα σοβαρά επειδή δεν λες τίποτα που να αληθεύει» αναρωτήθηκε ο ηθοποιός.

«Εγώ δεν κουνάω κανένα δάχτυλο, απλά θέλω να πω ότι καλό θα είναι τουλάχιστον να μην λέει κανείς πολλά ψέματα. Γιατί τα ψέματα φέρνουν και άλλα ψέματα και μετά δεν έχουν όριο. Επειδή έχεις και τη ζωή σου μετά, που πρέπει να επιστρέψεις, πηγαίνεις στη ζωή σου και τα κουβαλάς αυτά. Δηλαδή γίνεσαι αυτό που κάνεις¨».