Έξαλλος ο Μάνος Καζαμίας για τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Το ξεφτίλισαν, έλεος, φτάνει»

Μάνος Καζαμίας

"Είχα κουραστεί τόσο πολύ που ήθελα να τους πω ότι τα έχω εγώ με τον Βασίλη" παραδέχθηκε ο Μάνος Καζαμίας.

Με αφορμή τη συμμετοχή στην καθημερινή σειρά του Alpha, «Παράδεισος των κυριών» μίλησε ο Μάνος Καζαμίας στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη το μεσημέρι της Κυριακής στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, ο ηθοποιός δεν έκρυψε την προσωπική του αντίθεση στον τρόπο που αντιμετώπισαν τα MME τον καλό του φίλο, Βασίλη Μπισμπίκη.

Ειδικότερα, ο Μάνος Καζαμίας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ωραίο είναι και το να μην δουλεύω με τον Βασίλη Μπισμπίκη! Δεν είναι κάτι κακό. Είναι μέσα στην καρδιά μου, είναι φίλος μου, είναι αδελφός μου και τον αγαπώ».

«Πως διαχειριστήκατε όλα τα media που ασχολούνταν με την προσωπική του ζωή, με την Δέσποινα Βανδή και τις 10 κάμερες έξω από το θέατρο;» ρώτησε ο ρεπόρτερ για να απαντήσει ο ηθοποιός, μετά από μια μικρή παύση, ως εξής. «Τραγωδία ήταν αυτό. Είχα κουραστεί τόσο πολύ που ήθελα να τους πω ότι τα έχω εγώ με τον Βασίλη! Κουραστικό είναι όλο αυτό, εντάξει. Είναι χαρούμενοι οι άνθρωποι και ερωτευμένοι, αφήστε τους στην ησυχία τους».

«Το ξεφτίλισαν τα media το ζεϊμπέκικο, το παράκαναν, έλεος δηλαδή! Φτάνει. Τι έγινε δηλαδή; Και; Γιατί, δεν χορεύουμε ζεϊμπέκικα και δεν πηγαίνουμε στα μπουζούκια; Ποιο είναι το πρόβλημα;».

«Η δυσκολία για το διαζύγιο των γονιών μου ερχόταν από τους μεγάλους. Την κολλητή μου δεν την άφηναν οι γονείς της να κάνει παρέα μαζί μου όταν χώρισαν οι γονείς μου. Επίσης και η γυναίκα, η μητέρα μου δηλαδή ήταν δακτυλοδεικτούμενη με σχόλια του τύπου «μην την βάλεις μες στο σπίτι γιατί θα σου φάει τον άντρα». Υπήρχε μια σοβαρή δυσκολία» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, ο Μάνος Καζαμίας στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.