Έξαλλος ο Μακαλιάς με τις δηλώσεις Αποστολόπουλου για Τάμτα! «Είναι ρατσιστικό! Εμείς φταίμε που του δίνουμε βήμα»

Δημήτρης Μακαλιάς

«Απορώ γιατί το παίζουμε εμείς αυτό το πράγμα. Τέτοια γνώμη δεν τη θέλουμε, δεν την έχουμε ανάγκη. Να κάνει ρατσιστικό σχόλιο;».

Οι δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Αποστολόπουλος στην εκπομπή “Τι λέει;” έκαναν έξαλλο τον Δημήτρη Μακαλιά. Ο γνωστός σχεδιαστής τόνισε ότι τα ρούχα που σχεδιάζει η Μαρία Μπακοδήμου είναι απαίσια και φρικτά, ενώ όταν τον ρώτησα για την Τάμτα είπε «εγώ είμαι πολύ Έλληνας, πιο φανατικός από ποτέ, ούτε Γεωργιανές θέλω ούτε τίποτα».

Ο Δημήτρης Μακαλιάς, μάλιστα, έγινε έξαλλος και χαρακτήρισε ρατσιστικές τις δηλώσεις για την Τάμτα, ενώ την ίδια άποψη είχε και η Τζένη Μελιτά.

«Αυτό που είπε για την Τάμτα είναι ρατσιστικό 100%. Είναι προκλητικό. Φταίμε εμείς που πάμε και του παίρνουμε συνέντευξη για να του δίνουμε βήμα να κάνει αυτά τα ρατσιστικά σχόλια. Μπορούμε απλά να μην τον ξαναδούμε, να μη μιλάει και να μην ακούσουμε ξανά αυτά τα σχόλια.

Απορώ γιατί το παίζουμε εμείς αυτό το πράγμα. Τέτοια γνώμη δεν τη θέλουμε, δεν την έχουμε ανάγκη. Να κάνει ρατσιστικό σχόλιο; Δεν με απασχολεί η γνώμη ενός ανθρώπου που δεν θέλει τις Γεωργιανές στην Ελλάδα και νιώθει πιο Έλληνας από ποτέ», είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Εγώ δεν μπορώ να συμπαθήσω έναν άνθρωπο που κάνει τόσο ρατσιστικά σχόλια», τόνισε η Τζένη Μελίτα.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!