Έξαλλος ο Κρατερός Κατσούλης για το θέμα Ζησάκη: «Μου την πέσατε όλοι μαζί! Δεν καταλαβαίνω»

Κρατερός Κατσούλης

"Να έχετε παρακαλώ τη στοιχειώδη υπομονή και ευγένεια να με αφήσετε να ολοκληρώσω".

Μετά από όλο τον ντόρο που έγινε γύρω από το όνομά του, ο Ευθύμης Ζησάκης ρωτήθηκε εκ νέου από τους δημοσιογράφους για τις ακυρώσεις των επαγγελματικών του συνεργασιών τους τελευταίους μήνες. Η απάντησή του αυτή τη φορά δίχασε τους συντελεστές Στη φωλιά των Κου Κου, ενώ ο Κρατερός Κατσούλης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, καθώς δεν μπορούσε να ολοκληρώσει την άποψή του με την οποία διαφωνούσαν οι συνεργάτες του.

«Θεωρώ ότι τα λάθη που έγιναν το προηγούμενο διάστημα είναι μέσα στο πλαίσιο της δουλειάς. Είμαι υπερήφανος που μου δόθηκε το βήμα να ζητήσω συγγνώμη, είναι ο τρόπος να πάμε παρακάτω. Το συγγνώμη δεν ήταν στον κ. Σπυρόπουλο, ήταν στον εαυτό μου. Μετέπειτα ζητώ συγγνώμη και στους ανθρώπους που ίσως στεναχώρησα, πλήγωσα…

Με τον Δημήτρη Σταρόβα κάναμε μια χειραψία στο YFSF. Αντιλαμβανόμαστε και οι δύο ότι όλα αυτά είναι μέσα στη δουλειά και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τον κοιτάζω στα μάτια, να με κοιτάζει στα μάτια και να κάνουμε όσο μπορούμε καλύτερα τη δουλειά μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ευθύμης Ζησάκης.

«Το να επιμένει κάποιος και να τον ρωτάει συνέχεια, νομίζω ότι είναι άκαιρο και άστοχο», ήταν το σχόλιο που έκανε ο Κρατερός Κατσούλης και το οποίο προκάλεσε τις αντιδράσεις των συνεργατών του. Εκεί ήταν που θα λέγαμε ότι ο Κρατερός βγήκε από τα ρούχα του και δήλωσε εκνευρισμένος τα εξής:

«Όταν τελειώσετε, γιατί μιλάτε όλοι μαζί, μπορώ να πω κι εγώ τη γνώμη μου; Ξαφνικά είπα μια γνώμη και μου την πέσατε όλοι μαζί, δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο. Έχω τη γνώμη μου, δεν σας διακόπτω μόλις μιλάτε και λέτε κάτι. Να έχετε παρακαλώ τη στοιχειώδη υπομονή και ευγένεια να με αφήσετε να ολοκληρώσω. Η γνώμη μου είναι ότι είναι άκαιρο και αν με αφήσετε θα εξηγήσω γιατί. Είναι μία ερώτηση που έχει γίνει 15 χιλιάδες φορές. Όταν κάνεις την ίδια ερώτηση με διαφορετικό τρόπο πάρα πολλές φορές, αυτό μπορεί να οδηγήσει τον άλλον να πει κάτι το οποίο έχει πει με έναν διαφορετικό τρόπο από την αρχή. Αν δεν αρκείσαι σε αυτή την πληροφορία και πιέζεις τον άλλον να σου πει κάτι διαφορετικό, μπορείς να πάρεις αυτό που θέλεις. Σε αυτό, λοιπόν, εγώ διαφωνώ».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…