Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με τον Σταμάτη Φασουλή: «Όταν στα πρωινάδικα μας παίρνουν και παρακαλούν είναι καλά»

Γιώργος Λιάγκας

"Αν θέλουμε να λάμψει το θέατρο, πρέπει να κουκουλώσουμε;", αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

Έξω φρενών έγινε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινό, με αφορμή τη συνέντευξη του Σταμάτη Φασουλή στο Happy Day. Ο Σταμάτης Φασούλης ανέφερε χαρακτηριστικά «καθίστε φρόνιμα και να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη και τα θύματα να μιλήσουν, να πάψει αυτό να γίνεται τσιχλόφουσκα στις πρωινές εκπομπές».

“Όταν στα πρωινάδικα μας παίρνουν όλοι και παρακαλούν να προβάλουμε τις παραστάσεις είναι καλά. Βγήκαμε εμείς και κατηγορήσαμε κάποιον άνθρωπο; Αν θέλουμε να λάμψει το θέατρο, πρέπει να κουκουλώσουμε;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Στο νομικό δίκαιο υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Αν υπάρχει επίσημη καταγγελία, γιατί το ΣΕΗ είναι ένας φορέας, μπορούμε να πούμε το όνομα. Αν όμως οι ίδιες οι καταγγέλλουσες διά του δικηγόρους τους επιλέγουν να μην δημοσιοποιήσουν τη καταγγελία, εμείς τι είμαστε; Επειδή γίνεται μεγάλη κουβέντα κύριε Φασουλή, δεν είμαστε τηλεδικαστήριο. Ακολουθούμε κανόνες δεοντολογίας και δημοσιογραφίας. Βγαίνουν οι ηθοποιοί και λένε ότι γίνονται τηλεδικαστήρια, τελικά να αποφασίσουν οι ηθοποιοί αν θέλουν να σπάσει όλο αυτό ή αν θέλουν να τα κουκουλώσουν πάλι. Εμείς το παιχνιδάκι τους δεν θα το παίξουμε πάλι”, είπε σε άλλο σημείο ο Γιώργος Λιάγκας.