Έξαλλος ο Ετεοκλής Παύλου για την περιπέτεια με την κόρη του: «Του λέω: πρέπει να περάσω, το παιδί είναι στο νοσοκομείο»

Ετεοκλής Παύλου

"Βρίσκομαι εγκλωβισμένος στην Αθήνα, να θέλω να φτάσω στο νοσοκομείο και να κλείνει ο ένας δρόμος μετά τον άλλο", αφηγείται ο οικοδεσπότης του Breakfast@Star.

Την περιπέτεια που βίωσε χθες με την κόρη του αφηγήθηκε ο Ετεοκλής Παύλου στην έναρξη του σημερινού (8/12) Breakfast@Star. Ο παρουσιαστής, με αφορμή τη χθεσινή επίσκεψη του Τούρκου προέδρου στην Αθήνα, αναφέρθηκε στο γεγονός πως βρέθηκε αποκλεισμένος στους δρόμους της πρωτεύουσας, προσπαθώντας να φτάσει στο νοσοκομείο όπου είχε οδηγηθεί νωρίτερα η κόρη του.

«Η Μελίτα μου είναι αρρωστούλα, είναι σπίτι και θέλω να πω κάτι. Τι πέρασα χθες στους δρόμους, τι τράβηξα και πραγματικά προβληματίστηκα. Η Μελιτούλα είναι άρρωστη, έχει βρογχίτιδα και το μεσημέρι χρειάστηκε να πάμε στο νοσοκομείο», ξεκίνησε την περιγραφή στους συνεργάτες του ο Ετεοκλής Παύλου.

«Ήταν η μέρα που ήρθε ο Ερντογάν εδώ στην Ελλάδα, δεν το πίστευα ότι θα παρέλυε όλη η πόλη και δεν θα μπορούσα να πάω σε ένα νοσοκομείο. Βρίσκομαι εγκλωβισμένος στην Αθήνα, να θέλω να φτάσω στο νοσοκομείο και να κλείνει ο ένας δρόμος μετά τον άλλο», αφηγείται ο οικοδεσπότης του Breakfast@Star.

«Εγώ αγχωμένος να πρέπει να φτάσω στο νοσοκομείο, η Μελίτα ήταν ήδη εκεί με τον αδελφό μου. Σταματάω και ρωτάω έναν αστυνομικό: με ποιον τρόπο μπορώ να φτάσω στο νοσοκομείο; Και τι μου απαντάει; Ε καλά τώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι, κάτσε εδώ που είσαι», περιγράφει ο Ετεοκλής Παύλου εμφανώς ενοχλημένος.

«Του λέω: πρέπει να πάω στο νοσοκομείο, τι θα πω στο παιδί; Βρες μου μία εναλλακτική, από ποιον δρόμο μπορώ να πάω! Παιδιά, είστε με τα καλά σας; Δεν γίνεται να παραλύουν τα πάντα επειδή συμβαίνει κάτι τέτοιο! Στεναχωρήθηκα, γιατί μπήκα στη θέση πολλών ανθρώπων που μπορεί να έζησαν κάτι παρόμοιο», κατέληξε στην ιστορία του ο Ετεοκλής Παύλου για τη χθεσινή του ταλαιπωρία.