Έξαλλος ο Δημήτρης Μακαλιάς με τον Σπύρο Μαρτίκα: «Είναι ντροπή για την ελληνική τηλεόραση, χυδαιότητα»

Δημήτρης Μακαλιάς

"Με έφτασε στα όριά μου. Δεν θέλω να τον ξαναδώ, είναι Χ", σχολιάζει ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Την έντονη ενόχλησή του για τον Σπύρο Μαρτίκα εξέφρασε ο Δημήτρης Μακαλιάς. Ο γνωστός ηθοποιός, μέσα από το πρωινό μαγκαζίνο του ΟΡΕΝ στο οποίο συμμετέχει, ξέσπασε κατά του παίκτη του Survivor All Star και των χαρακτηρισμών που χρησιμοποίησε απευθυνόμενος στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Έτοιμος για πολιτικά παράθυρα είναι ο Μαρτίκας. Έτοιμος να βγει στα πολιτικά πάνελ», σχολίασε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα, μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Να σου είμαι ειλικρινής; Αν ήταν ως πολιτικός σε ένα τέτοιο παράθυρο, θα είχε καταστραφεί η καριέρα του. Το ότι λέει εν έτει 2023 σε ένα κορίτσι ότι εκθέτεις τον Σάκη γιατί είσαι η κυρία του κυρίου, πραγματικά είναι ακύρωση, είναι Χ. Εγώ θα τον έβγαζα από το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Έχουν ακουστεί πολλές χοντράδες κατά καιρούς μέσα στο παιχνίδι. Όταν δείχνουμε με το ένα δάχτυλο, τα άλλα τρία δάχτυλα δείχνουν εμάς. Αν κανείς δεν παραδεχθεί τα λάθη του, δεν θα πάει μπροστά σε αυτό το παιχνίδι», σχολιάζει η Έλενα Κρεμλίδου.

«Με έφτασε στα όριά μου. Δεν θέλω να τον ξαναδώ. Είναι ντροπή για την ελληνική τηλεόραση να παίζει αυτό. Χυδαιότητα, γελοιότητα να μιλάς έτσι και να το αφήνουν να παίζει. Δεν ντρέπονται λίγο;», ξεσπά ο Δημήτρης Μακαλιάς στη συνέχεια.