Έξαλλη η Ζένια Σολδάτου με τα ψευδή δημοσιεύματα – «Γράφουν για “χορηγούς”, ότι ψάχνω άλλα πράγματα»

Ζένια Σολδάτου

Δείτε όλα όσα είπε η Ζένια Σολδάτου στην εκπομπή “Καλοκαίρι not”.

Στην εκπομπή “Καλοκαίρι not” και την Πένυ Καβέτσου έδωσε συνέντευξη η Ζένια Σολδάτου. Η πρώην παίκτρια του Power of Love ξέσπασε on camera και αναφέρθηκε στα αισχρά, όπως τα χαρακτήρισε, δημοσιεύματα που αφήνουν διάφορα υπονοούμενα για το πρόσωπό της. Τόνισε, επίσης, πως έχει ζητήσει από τον δικηγόρο της να ξεκινήσει όλες τις νομικές διαδικασίες.

«Υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα που αναφέρονται επώνυμα στο πρόσωπό μου, με συκοφαντούν πλήρως μέσω ψευδών ειδήσεων και γεγονότων, τα οποία τα παρουσιάζουν για αληθή. Και δημιουργούν απατηλές εντυπώσεις προς το πρόσωπό μου.

Αφήνουν υπονοούμενα του τύπου… τζάμπα διακοπές, για “χορηγούς”, που βρίσκω τα λεφτά και ξέρει αυτή τι να κάνει. Αφήνουν υπονοούμενα τα οποία καταλαβαίνουμε όλοι μας του τι θέλουν να πουν πάνω σε αυτό το κομμάτι. Όλο αυτό μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα στο οικογενειακό μου περιβάλλον. Δημιουργούν εντυπώσεις ότι εγώ ψάχνω για άλλα πράγματα. Όποιος δουλεύει με το Instagram ψάχνει για “χορηγούς”; Είναι αισχρά τα σχόλια και το πιο λυπηρό είναι ότι τα γράφουν γυναίκες. Θεωρώ απαράδεκτο να βγαίνει κάτι τέτοιο δημόσια.

Έστειλα τα άρθρα στον δικηγόρο μου, μου είπε ότι μπορώ να κινηθώ νομικά, οπότε του ζήτησα να πράξει όπως ακριβώς αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις. Θα κάνω ότι χρειαστεί για να μην αναφέρουν ξανά το όνομά μου, να κατεβάσουν ότι έχουν αναφέρει μέχρι σήμερα και ήταν και αρκετά τα άρθρα», είπε η Ζένια Σολδάτου.