Έξαλλη η Δήμητρα Παπαδήμα: «Δεν θέλει να εμβολιαστεί η μάνα μου στα 86 της, δεν το κατάλαβα δηλαδή»

Δήμητρα Παπαδήμα

"Δεν έχω εμβολιαστεί... Έχει εμβολιαστεί το παιδί μου και έφτασα 22 πίεση από τον φόβο μου, έχει εμβολιαστεί ο Γιάννης, όλη μου η οικογένεια", λέει η Δήμητρα Παπαδήμα.

Η Δήμητρα Παπαδήμα ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και η κουβέντα της με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα κινήθηκε σε διάφορα θέματα, μεταξύ αυτών και στον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Η ηθοποιός μίλησε σε ιδιαίτερα έντονο ύφος αναφερόμενη στο συγκεκριμένο θέμα.

«Το αισθάνομαι ένα στημένο πράγμα όλο αυτό για τα οικονομικά συμφέροντα. Δεν έχω εμβολιαστεί. Έχω αντιστροφή τύπου λευκά ερυθρά, έχω ρωτήσεις τρεις γιατρούς και έχω πάρει τρεις διαφορετικές γνώμες. Έχει εμβολιαστεί το παιδί μου και έφτασα 22 πίεση από τον φόβο μου, έχει εμβολιαστεί ο Γιάννης, όλη μου η οικογένεια.

Το φασιστικό μέτρο, τα 100 ευρώ που πρέπει να παίρνουν από τους μη εμβολιασμένους. Εμένα μετά τα 60 ας το παίρνουν, αλλά να το παίρνουν από ηλικιωμένους 80 και πάνω οι οποίοι έχουν ζήσει πολέμους, έχουν πρηστεί οι κοιλιές τους και λέω για συγκεκριμένο μου άτομο, τη μάνα μου. Σε αυτούς τους ανθρώπους που δεν τους έχουμε σε επαφή με κανέναν, τους πάμε το φαγητό απέξω σαν τα σκυλάκια. Καλά εγώ, έχω επαφή μόνο με τη χλωρίνη…», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Παπαδήμα.

«Δεν θέλει η μάνα μου να εμβολιαστεί στα 86 της, δεν το κατάλαβα δηλαδή. Ας πάρουν το κατοστάρικο», είπε έξαλλη η Δήμητρα Παπαδήμα.