Έξαλλη η Δανάη Μπάρκα: «Μας κατηγόρησαν ότι το υποκινήσαμε, είναι τρέλα όλο αυτό»

Δανάη Μπάρκα

"Πολλοί μας πήραν τότε τηλέφωνο και μας είπαν: τι κάνετε;" ανέφερε η Δανάη Μπάρκα.

Τη δική της απάντηση στα σχόλια που ακούστηκαν και γράφτηκαν τα τελευταία δύο χρόνια σχετικά με το #metoo έδωσε η Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια του MEGA, με αφορμή την πρωτόδικη απόφαση του Δικαστηρίου σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος, δεδομένου ότι η πρώτη επίσημη καταγγελία έγινε από τη Ζέτα Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη στον αέρα του «Πάμε Δανάη» τον Ιανουάριο του 2021.

«Πολλοί θεώρησαν ότι είμαστε και μέρος αυτού του κινήματος λόγω της εμπιστοσύνης που έδειξε η Ζέτα Δούκα στην εκπομπή μας. Είχε φτάσει στα αυτιά μας μέχρι και ότι το διακινήσαμε. Πολλοί μας πήραν τότε τηλέφωνο και μας είπαν: τι κάνετε;» ανέφερε η Δανάη Μπάρκα.

«Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που έχει μεγαλώσει μέσα στο θέατρο να θέλει να το βλάψει; Είναι τρέλα αυτό που λέτε. Μιλάμε για καταθέσεις, καταγγελίες και μαρτυρίες ανθρώπων που ήρθαν σε εμάς και μας εμπιστεύτηκαν την αλήθεια τους. Είναι τιμή μας αυτό» πρόσθεσε αμέσως μετά.

«Δεν πήραμε ποτέ θέση, ακόμη δεν έχουμε πάρει και δεν πρόκειται νομίζω να το κάνουμε κιόλας. Ωστόσο, πάντα τονίζαμε ότι πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι μέχρι να ολοκληρωθούν οι υποθέσεις. Όχι για να αμφισβητήσουμε τις γυναίκες που κατήγγειλαν – αλίμονο, να μας κοπεί το χέρι – αλλά γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορεί να κρύβεται πίσω από τον κάθε άνθρωπο» επισήμανε η Δανάη Μπάρκα για το κίνημα του #metoo.

«Οι άνθρωποι που έχουμε δημόσιο βήμα είναι ωραίο να διατηρούμε μία ψυχραιμία και να κατευνάζουμε τη λαϊκή οργή» τόνισε κλείνοντας η Δανάη Μπάρκα.