«Έκρηξη» Λιάγκα για την Ελένη Φουρέιρα και τη δήλωση για τους gay: «Είναι ρατσιστικό! Τι απάντηση είναι αυτή παιδιά»;

Ελένη Φουρέιρα

«Έχει βιώσει πολύ μεγάλο ρατσισμό. Έκρυβε ότι είναι Αλβανίδα γιατί δεν...»

Ελένη Φουρέιρα – Day 2…

Νέο απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε η τραγουδίστρια στον Οδυσσέα Μητσόπουλο και την εφημερίδα ΑΓΟΡΑ, έβγαλε τον Γιώργο Λιάγκα από τα ρούχα του. Οι απαντήσεις της Ελένης Φουρέιρα που σχολιάστηκαν αυτή τη φορά ήταν οι παρακάτω:

Πως εξηγείς το γεγονός ότι είσαι η νέα αγαπημένη της gay κοινότητας; «Είναι ο λαός μου, είναι η ζωή μου και τους λατρεύω πραγματικά. Ξέρεις τι βλέπουν σε μένα και γουστάρουν; Ότι πηγαίνω στα gay bar και περνάω καλά. Όλοι οι φίλοι μου είναι gay, από την εποχή που ήμουν κοριτσάκι ακόμη. Μάλιστα, ο σχεδιαστής Απόστολος Μητρόπουλος πιστεύει πως είμαι ένας gay άνδρας στο σώμα μιας γυναίκας. Μου αρέσει το διαφορετικό και το επικροτώ. Είναι υπέροχο να είσαι αυτό που είσαι και να το υποστηρίζεις. Επειδή στη ζωή μου έχω βιώσει το να κρύβεις κάτι, θα ήθελα όλοι οι άνθρωποι να είναι ελεύθεροι».

Ισχύει ότι θα παντρέψεις σύντομα ένα gay ζευγάρι; «Ναι θα παντρέψω 2 gay κολλητούς μου, αλλά ιδανικά θα θέλαμε ο γάμος να γίνει στην Ελλάδα για να μην τρέχουμε στο εξωτερικό».

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Αυτό που κάνει η Ελένη τώρα, με όλη μου την αγάπη, είναι πολύ ρατσιστικό. Η Ελένη είναι ένα παιδί που έχει βιώσει πολύ μεγάλο ρατσισμό. Έκρυβε ότι είναι Αλβανίδα γιατί δεν θα είχε την καριέρα που είχε. Έχει βιώσει φτώχεια, πείνα, εξαθλίωση, πόλεμο και έχει πρωτοστατήσει με τη δημοσιοποίηση του θέματός της στο να μην είμαστε ρατσιστές. Όταν βγαίνω εγώ και λέω «αγαπώ τους gay γιατί είναι αυτό» από μέσα μου κρύβω έναν ρατσισμό. Εγώ αγαπώ τον καλό άνθρωπο, τον άνθρωπο με την ωραία αισθητική… Τι πάει να πει αγαπώ τους gay; Είναι ρατσιστικό! Δεν κρίνουμε τους ανθρώπους αν είναι gay ή όχι! Είναι φάουλ της Φουρέιρα που έχει βιώσει ρατσισμό! Τι απάντηση είναι αυτή παιδιά»;