Έκρηξη Καβατζίκη – Λιάγκα για την αγωγή Μενεγάκη και την απάντηση Λυμπέρη

«Ως άνθρωπος που τα έχω δώσει όλα αισθάνομαι πραγματικά θιγμένος για ένα εξώδικο που είναι ονομαστικό».

Την αγωγή της Ελένης Μενεγάκη κατά του περιοδικού Hello ακολούθησε η σκληρή απάντηση της Έλενας Μακρή Λυμπέρη. Στο Πρωινό, οι συντελεστές ασχολήθηκαν αρκετή ώρα με το θέμα και δεν έλειψαν οι «εκρήξεις».

«Αφήστε τα αυτά είναι μπαρμπούτσαλα, να πούμε αλήθεια στον κόσμο», είπε με ανεβασμένους τους τόνους ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε: «Τα περιοδικά έχουν στηριχθεί όλα αυτά τα χρόνια κατά 80% στην Ελένη Μενεγάκη και το υπόλοιπο 20% το μοιράζονται η Βανδή, η Σκορδά και ο Ρουβάς. Όταν λοιπόν εσύ βγάζεις τόσα λεφτά από την Ελένη Μενεγάκη είναι προφανές ότι και στο τηλέφωνο θα την παίρνεις, είναι προφανές ότι και η Μενεγάκη θα διεκδικήσει στα βραβεία να έχει ένα πρόκριμα. Ήταν λάθος της Μενεγάκη τα ασφαλιστικά μέτρα. Το εξώδικό είναι άλλο, η μήνυση είναι άλλο, η αγωγή είναι για μένα καταδικαστέα. Από την άλλη, δεν μπορεί να βγαίνει και η κ. Λυμπέρη και να αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές τους σχέσης της όλα αυτά τα χρόνια. Δεν τον αδειάζεις τον άλλον».

«Θεωρώ ότι η Μενεγάκη πουλάει, οπότε στο θέμα με τα εξώφυλλα δεν είναι ότι της έκανε χάρη», ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά, όμως τόνισε πως: «Όταν ο άλλος σου ζητάει χάρες δεν μπορεί ξαφνικά να θέλει να κλείσει το περιοδικό σου».

Όταν πήρε τον λόγο ο Άρης Καβατζίκης που υπήρξε παλαιότερα συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη και τώρα εργάζεται με την Έλενα Μακρή Λυμπέρη, δεν έκρυψε την οργή του για την κίνηση της παρουσιάστρια να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα. Μάλιστα, χτύπησε αρκετές φορές το χέρι του στο τραπέζι. «Προσωπικά, ως άνθρωπος αισθάνομαι πολύ θιγμένος που το έκανε η Ελένη Μενεγάκη αυτό. Κι εγώ άλλα περίμενα από τη συγκεκριμένη κυρία, την Ελένη Μενεγάκη, άλλα μου ήρθαν, άλλα έφαγα στη μάπα. Το να έχεις δουλέψει τρία χρόνια με έναν άνθρωπο θα μπορούσε να με πάρει τηλέφωνο να μου παραπονεθεί. Από την άλλη ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει. Εγώ βλέπω ότι εδώ και ένα χρόνο τα παιδιά της Ελένης και του κ. Λάτσιου είναι σε όλα τα περιοδικά με πίξελ. Τα δικά μας πίξελ τα παραμόρφωναν και ήταν σαν κακάσχημα τέρατα. Ως άνθρωπος που τα έχω δώσει όλα αισθάνομαι πραγματικά θιγμένος για ένα εξώδικο που είναι ονομαστικό. Τι είναι το περιοδικό να πάω να το μαζέψω από όλη την Ελλάδα; Ποιος θεωρεί ότι γίνονται εύκολα αυτά τα πράγματα; Εγώ προσωπικά και η συγκεκριμένη εκδότρια δε νομίζω ότι έχουμε κάνει κακό στο συγκεκριμένο πρόσωπο», είπε ο δημοσιογράφος. 

https://www.youtube.com/embed/p3N-GxL47oU