Έκρηξη στο Survivor με Κάτια κι Ελευθερία – «Πήγες και με έδωσες, με είπες άχρηστη»

Survivor

Το φαγητό έφερε ένταση στους Διάσημους στο Survivor.

Στα άκρα φτάνουν οι σχέσεις στην ομάδα των Διασήμων στο Survivor αφού η υποψηφιότητα του Γιώργου Κοψιδά, έχει δημιουργήσει πόλωση. Αυτό επηρεάζει και την Κάτια Ταραμπάνκο που έχουν έρθει πιο κοντά.

Αυτήν την φορά η Ελευθερία Ελευθερίου ξέσπασε με την ίδια καθώς βρήκε να φάει και δεν το μοιράστηκε σαν ομάδα: «Κάτια βρίσκεις πράγματα και τρως και δεν τα μοιράζεσαι. Για το ρύζι. Άσε μας σε παρακαλώ. Απειροελάχιστο ο ένας απειροελάχιστο ο άλλος ολόκληρο κασεδάκι. Μας δουλεύετε; Αγάπη μου το ομαδικό ξεκινά από την καλύβα κι όχι από τα αγωνίσματα. Σε έχω δει να σπας μόνη σου καρύδα και να την τρως στην παραλία. Κάποιοι εδώ μέσα δεν λειτουργούν ομαδικά…. Έλα ρε εμείς δεν τρέχουμε; Τρέχω κοπέλα μου ναι. Το ότι δεν έχω φέρει έναν στόχο δεν σημαίνει ότι είμαι άχρηστη. Άχρηστη με είπες. Πήγες και με έδωσες. Έφυγε η Αγγελική που έχει προσφέρει πολλά πράγματα και ξέρεις τι έχει προσφέρει. Μην μου λες ότι λειτουργείς ομαδικά αλλά ατομικά.

Τεταμένο το κλίμα ανάμεσα στην Κάτια Ταραμπάνκο και στην Ελευθερία Ελευθερίου ενώ στην συνέχεια η ένταση μεταφέρθηκε στον Τριαντάφυλλο και στον Πάνο Καλλίδη για την χθεσινή ψηφοφορία.