Έκπληκτη η Πηνελόπη Πιτσούλη με την ερώτηση – «Γριά γυναίκα θα έχω ερωτική σκηνή;»

Πηνελόπη Πιτσούλη

"Είναι και αηδιαστικό, δεν είναι ωραίο να κάνουμε ερωτικά τώρα" πρόδωσε απολαυστικά η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Με αφορμή τη συνέχιση της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» μίλησε η Πηνελόπη Πιτσούλη στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη την Δευτέρα. Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στις ερωτικές σκηνές που… δεν είχε κατά τη διάρκεια της καλλιτεχνικής της διαδρομής αλλά και την προσωπική της ζωή.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, η Πηνελόπη Πιτσούλης παραδέχθηκε πως «δεν είχαμε εμείς ερωτικές σκηνές γιατί ήμασταν καρατερίστες! Ποτέ δεν μου έτυχε ερωτική σκηνή, ποτέ. Ευτυχώς. Τώρα που γέρασα αποκλείεται».

Όταν όμως η συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή θέλησε με χαμόγελο να την… πειράξει, η Πηνελόπη Πιτσούλη αντέδρασε μοναδικά! «Γριά γυναίκα τώρα θα έχω ερωτική σκηνή με έναν γέρο; Είχα, ας πούμε, τον Γιάννη Μόρτζο για σύντροφο στον Πλάτανο… Αγαπίτσες τρυφερές θα κάναμε! Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε ερωτικά δυο γέροι τώρα! Είναι και αηδιαστικό, δεν είναι ωραίο να κάνουμε ερωτικά τώρα. Τα αγαπησιάρικα, ναι, τα θέλει ο κόσμος. Όλα έχουν ημερομηνία λήξης και ο έρωτας θέλει ένα ωραίο κορμί, δύναμη και νιάτα. Δεν θέλει αρθριτικά και ρευματικά που θα πας να σηκώσεις τα πόδια σου και θα λες «τώρα πως να τα κατεβάσω;». Και η φύση σε κάνει να μην έχεις την επιθυμία την ερωτική που είχες όταν ήσουν νέος.

«Ευτυχώς είμαι 56 χρόνια παντρεμένη με τον Γιωργάκη μου, περάσαμε όλη την ζωή και τα νιάτα μας μαζί και μέχρι τώρα είμαστε σιαμαίοι» συμπλήρωσε, με τρυφερότητα, η Πηνελόπη Πιτσούλη στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.