Έκπληκτη η Νικολέτα Βλαβιανού με τη Βίκυ Κάβουρα: «Η ίδια το είπε αυτό;»

Νικολέτα Βλαβιανού

«Αυτό το θέμα δεν έχει καμία σχέση με τη Βίκυ Κάβουρα», λέει η Νικολέτα Βλαβιανού.

Στην εκπομπή “Mega καλημέρα” παραχώρησε συνέντευξη η Νικολέτα Βλαβιανού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την κόρη της, το εγγονάκι της, το εργασιακό bullying που έχει βιώσει, ενώ έριξε και τα βέλη της στη Βίκυ Κάβουρα.

«Οι άνδρες με ζήλευαν πολύ, μάλλον γιατί είχα πολλά πράγματα να κάνω. Με τον σύζυγό μου έμεινα 1,5 χρόνο. Στην παράσταση συμπρωταγωνιστώ με την κόρη μου, είχα άγχος για τη Μαρία, αλλά είχε ενδιαφέρον. Όταν γέννησε η κόρη μου ήμουν μέσα στον τοκετό. Είχα πανικοβληθεί, εκείνη ήταν πολύ ψύχραιμη.

Το εγγονάκι είναι γλύκας. Τον λέω “Νίνο” από το Νικόλας και με έλεγε γιαγιά και του το έκοψα. Βρήκα πολλές δυσκολίες από νοοτροπίες και συνεργασίες στην πορεία μου κι ένιωθα άβολα όταν μου είπε η κόρη μου ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός», είπε αρχικά η Νικολέτα Βλαβιανού.

Η Νικολέτα Βλαβιανού είπε στη συνέχεια: «Έχω ζήσει το εργασιακό bullying. Συγκεκριμένος άνθρωπος με απέκλειε για πολλά χρόνια από δουλειές. Απογοητευόμουν, αλλά δεν είχα περιθώριο να τα παρατήσω γιατί είχα ένα παιδί και φυσικά μου άρεσε η δουλειά. Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν ήταν εύκολος συνεργάτης. Εγώ είχα απομακρυνθεί 18 χρόνια για συγκεκριμένους λόγους».

«Ότι θα πληρώνονται οι πρόβες είναι παραφιλολογία. Το ότι ζητάμε να πληρώνονται οι πρόβες είναι πάγιο αίτημα, το οποίο δεν έχει σχέση με τη Βίκυ Κάβουρα. Κάθονται συνάδελφοι και συζητούν για τις πρόβες, τρέχουν στα υπουργεία και ξαφνικά μια συνάδελφος να λέει “έγινε από εμένα”. Η ίδια το είπε αυτό;», πρόσθεσε επίσης η Νικολέτα Βλαβιανού.