Εκπαιδεύοντας στην Τζένη: Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μιλάει στην Τζένη Μπαλατσινού

Σήμερα στις 16:00 στον ΑΝΤ1.

Νέο επεισόδιο «Εκπαιδεύοντας την Τζένη» με νέους καλεσμένους και την Τζένη Μπαλατσινού σε νέες περιπέτειες το Σάββατο 8 Iουνίου στις 16:00 στον ΑΝΤ1.

Στο ολοκαίνουργιο επεισόδιο της ψυχαγωγικής εκπομπής «Εκπαιδεύοντας την Τζένη», η Τζένη Μπαλατσινού συναντά τους δύο φίλους Περικλή Ιακωβάκη, σπουδαίο αθλητή του Στίβου στα 400 μέτρα με εμπόδια και Βασίλη Ανδρικόπουλο, επιχειρηματία, και συνομιλούν για τον αθλητισμό και πώς μπορεί να συνδεθεί με την επιχειρηματικότητα.

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θα μιλήσει στην Τζένη για την παράσταση «Οιδίπους Τύραννος» την οποία και σκηνοθετεί αλλά και για τα γυρίσματα του «Λόγω Τιμής». Επιπλέον, η Τζένη θα μας δείξει εύκολα και γρήγορα μυστικά ομορφιάς ενώ θα μας μιλήσει και για τις νέες τάσεις της μόδας. Τέλος, θα συνομιλήσει και με τον πλαστικό χειρουργό, Ζήση Μπουκουβάλα, για την μέθοδο της λιποαναρρόφησης.

«Εκπαιδεύοντας την Τζένη». Όσα χρειαζόμαστε για να ανακαλύψουμε την πόλη μας και τους ανθρώπους της, να δοκιμαστούμε σε νέες εμπειρίες και να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας σε ένα one woman show για τις wonder women του σήμερα κάθε Σάββατο στις 16:00!

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!