Εκνευρίστηκε η Χρύσα Ρώπα με την ερώτηση του Λιάγκα για τον Θ. Λάλα

Λιάγκας: ««Εγώ σε συμπαθώ πάρα πολύ. Εσύ δε με συμπαθείς.»

Στα βαθιά μπήκε κατευθείαν ο Γιώργος Λιάγκας με την Χρύσα Ρώπα να αρνείται να σχολιάσει τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της Θανάση Λάλα: «Όχι όχι δε θα το συζητήσουμε καθόλου παιδιά!

Ωστόσο ο παρουσιαστήε επέμεινε: «Έκανε μια δήλωση που εμένα μου άρεσε, που είπε ότι αν δεν υπήρχε στη ζωή μου η Χρύσα Ρώπα, δεν ξέρω τι θα ήμουν. Είναι ωραίο ένας άντρας, ό,τι και να έχει συμβεί να αναγνωρίζει τη σημαντικότητα της γυναίκας δίπλα του»

«Τον ευχαριστώ πολύ. Πάμε παρακάτω. Κοίταξε να δεις η θέση μου είναι πάρα πολύ λεπτή. Με αυτόν τον άνθρωπο έχω ένα παιδί. Ακριβώς αυτό σου έλεγα πριν δύο λεπτά Δε θέλω να θίξω το παιδί μου. Δε θέλω να «αγγίξω» κάτι που δε θα ήθελε το παιδί μου.» απάντησε λιτά η ηθοποιός, ωστόσο ο Γιώργος Λιάγκας δεν άλλαξε θέμα: «Εσένα σου άρεσε αυτή η δημόσια δήλωση του Λάλα;»

«Λιάγκα μου! Είμαι σαφής. Είπα τον ευχαριστώ πάρα πολύ! Μην τα πάρω τώρα!» είπε εκνευρισμένη η Χρύσα Ρώπα η οποία συνέχισε «Παντρεύτηκα με την κοιλιά στο στόμα. Δύο εβδομάδες πριν κάνω το γιο μου, με ένα φουστανάκι.»

Η φωνή που ύψωσε η ηθοποιός, αλλά και η αίσθηση της κουβέντας οδήγησε τον Γιώργο Λιάγκα σε συμπεράσματα:«Εγώ σε συμπαθώ πάρα πολύ. Εσύ δε με συμπαθείς. Δεν μπορεί να μας συμπαθούν όλοι οι άνθρωποι. Τι να κάνουμε τώρα.» που προκάλεσαν τα καρφιά της ηθοποιου: «Άμα λες κάτι που δε μου αρέσει. Βεβαίως βγαίνω έξω και το λέω. Τι θα πει δεν σε συμπαθω; Δηλαδή τι θα έπρεπε όταν συμπαθούμε κάποιον ότι και να είναι να τον ακούμε; Να αυτοκαταστρέφεται;»

Δείτε το: