Εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούριου με το Bachelor – «Το κοτέτσι είναι πολύ καλύτερο»

Κατερίνα Καινούργιου

"Κάθονται και ξεφτιλίζονται η μια μπροστά στην άλλη και αυτός κάθεται πασάς και καμαρώνει" είπε η Κατερίνα Καινούργιου

Αποσπάσματα από το χθεσινό επεισόδιο του Bachelor πρόβαλαν στο Ευτυχείτε και ξαφνικά άστραψε και βρόντηξε η Κατερίνα Καινούργιου με όσα έγιναν ανάμεσα στις υποψήφιες νύφες και τον τουρτοπόλεμο που «κήρυξαν».

Η ίδια με έντονο ύφος ανέφερε στην εκπομπή της: «Χθες βλέποντας κάποια αποσπάσματα αναρωτήθηκα αν είναι χειρότερο αυτό ή το Big Brother; Κατέληξα πως είναι πολύ χειρότερο από το Big Brother. Το κοτέτσι είναι πολύ καλύτερο. Κάθονται και ξεφτιλίζονται η μια μπροστά στην άλλη και αυτός κάθεται πασάς και καμαρώνει. Τι ντροπή είναι αυτή; Μην τις δούμε όλες αυτές σε πάνελ του χρόνου. Μην μπαίνει σε κανένα καμια ιδέα. Εδώ αποκλείεται. Να πάνε αλλού»

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας πρόσθεσε: «Όλο το κομμάτι με τις τούρτες ξεφτιλίζει την ανθρώπινη προσωπικότητα, το γυναικείο φύλο, τον άνθρωπο και δεν πρέπει να προβάλλεται στην τηλεόραση με αυτήν τη μορφή. Βλέπουμε μία εκδικητικότητα για τα μάτια του Παναγιώτη Βασιλάκου; Που είπε παρακαλώ όταν έρχομαι εδώ θέλω να περνάμε όμορφα; Δηλαδή όταν δεν είναι εκεί να σφάζονται; Δεν είναι θέαμα τηλεοπτικό, είναι αρένα που μειώνει το γυναικείο φύλο.»

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε το θέμα λέγοντας: «Κάθεται και κοιτάζει και χαίρεται με όλο αυτό; Γιατί αυτές οι κοπέλες δέχονται και μπαίνουν σε αυτούς τους ρόλους; Αν είναι έτσι η ζωή τους μεγάλη ντροπή».