Εκνευρισμένη η Έλενα Χριστοπούλου με την Πελαγία Καζολέα: «Τι είναι; Γραφείο Τύπου του Μπο και της Καρολίνας;»

Έλενα Χριστοπούλου

«Έχω εκνευριστεί πάρα πολύ με την κυρία Πελαγία», λέει η Έλενα Χριστοπούλου.

Στο «Πρωινό μας» και την Ελένη Μουστάκη μίλησε η Πελαγία Καζολέα. Τα όσα είπε, μάλιστα, προκάλεσαν οργή στην Έλενα Χριστοπούλου.

«Έχω πολύ καλές σχέσεις με την παραγωγή και έχω κάνει συζητήσεις για πολλά θέματα. Δεν συμφωνώ με τίποτα απ’ ότι συμβαίνει τώρα στο Survivor και τους τα έχω μαζεμένα και από παλιά. Το σχέδιο “Μαρτίκα” προϋπήρχε και συνεχίζει να υπάρχει. Ο Μαρτίκας πέρυσι ήθελε να αποδυναμώσει τις γυναίκες και φέτος τους δυνατούς παίκτες, όπως ο Σάκης και ο Μάριος», είπε αρχικά η Πελαγία Καζολέα.

Η Πελαγία Καζολέα είπε στη συνέχεια: «Έχω πέσει από τα σύννεφα με την Καρολίνα και τον Μάριο γιατί έχω ακούσει από την ίδια πόσο ερωτευμένη ήταν με τον Μπο. Η Καρολίνα είχε δηλώσει σε κοινή παρέα ότι ήταν πολύ ερωτευμένη με τον Μπο. Ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι κοντινά μου πρόσωπα. Δεν μου άρεσε που ο Σάκης και η Μαριαλένα κάλυψαν την Καρολίνα και τον Μάριο γιατί γνώριζαν για τον Μπο».

Μετά την προβολή των δηλώσεων, η Έλενα Χριστοπούλου είπε: «Έχω εκνευριστεί πάρα πολύ με την κυρία Πελαγία. Ευγενέστατη ήταν, αλλά πώς γίνεται να μιλάς για τα προσωπικά ενός ζευγαριού; Ως τι; Υπάρχει και το “δεν ξέρω, δεν απαντώ”. Τι είναι; Γραφείο Τύπου του Μπο και της Καρολίνας;».