Εκλογές 2023: Ο Τάκης Ζαχαράτος παρεμβαίνει στον ΑΝΤ1 σαν Ερντογάν

Εκλογές 2023

Θέλει να τα πάρει όλα ο Τούρκος πρόεδρος στις Εκλογές 2023!

Στον μαραθώνιο του ΑΝΤ1 για τις Εκλογές 2023 έδωσε το παρών ο Τάκης Ζαχαράτος, το βράδυ της Κυριακής, όπου και συνάντησε τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο αγαπημένος περφόρμερ μάλιστα θέλησε να «ντυθεί» τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν προκειμένου να στείλει το δικό του μήνυμα για το ελληνικό πολιτικό σκηνικό.

«Πρέπει να σας διακόψω, ζητώ συγνώμη! Έχουμε μήνυμα Ερντογάν για τις ελληνικές εκλογές! Μην γελάτε, κυρία Κουντουρά, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Παρακαλώ, πάμε να δούμε το μήνυμα Ερντογάν για τις ελληνικές εκλογές» τόνισε χαρακτηριστικά ο άνκορμαν, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους στο πλατό, για να δώσει στη συνέχεια… πάσα στο μαγνητοσκοπημένο σκετς από τον Τάκη Ζαχαράτο.

Έτσι, ως άλλος Τούρκος πρόεδρος έχοντας πλάι την σύζυγο του, Εμινέ, ο Τάκης Ζαχαράτος δήλωσε μεταξύ άλλων πως «θέλω να ιδρύσω τη Μεγάλη Τουρκία. Θα πάρω την Ελλάδα, την Κίνα, όλα δικά μου. Η Αμερική δικιά μου, ο Καναδάς δικός μου, η Αυστραλία δικιά μου, το Ντουμπάι, η Βόρεια Κορέα, ο Βόρειος Πόλος, ο Νότιος Πόλος και η Ανταρτική».

Μια ξεχωριστά απολαυστική, ομολογουμένως, στιγμή στον ΑΝΤ1 για τις Εκλόγές 2023…