Εκλογές 2019: Άφωνη η Διαβάτη με την ερώτηση Σρόιτερ για Τσίπρα!

Χρυσούλα Διαβάτη

"Έλα καλέ; Πού τις είδατε; Για όνομα του Θεού! Δεν ξέρω αν είμαι χαζή ή αν δεν βλέπω καλά..."

Στα πλατό του Alpha βρέθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής, στο πλαίσιο της εκπομπής για τις Εκλογές 2019, η Χρυσούλα Διαβάτη και στο καλωσόρισμα του στην ηθοποιό, ο Αντώνης Σρόιτερ θέλησε να της κάνει μια συγκεκριμένη ερώτηση. Ο Αλέξης Τσίπρας μπήκε στην κουβέντα και η Χρυσούλα Διαβάτη έμεινε με το στόμα ανοιχτό!

«Κυρία Διαβάτη, γκουγκλάρω Χρυσούλα Διαβάτη για να προετοιμαστώ και βλέπω στην αρχή ενθουσιώδης δηλώσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα», είπε ο Αντώνης Σρόιτερ. Η Χρυσούλα Διαβάτη, έκπληκτη αναφώνησε:

«Έλα καλέ; Πού τις είδατε; Για όνομα του Θεού! Καμία καλή διάθεση! Εγώ είμαι τελείως από το άλλο άκρο και το ξέρετε πολύ καλά, δεν υπάρχει πια άλλη υπομονή. Εγώ δεν βλέπω ούτε καμία πρόοδο, ούτε καμία ανάπτυξη. Δεν ξέρω αν είμαι χαζή ή αν δεν βλέπω καλά. Ξεκινάς φτωχός, με όνειρα, δουλεύεις, αγωνίζεσαι επάξια χωρίς να είσαι προσκολλημένος σε κόμματα, προκόβεις και πεθαίνεις φτωχός. Εγώ αυτό κατάλαβα κι εκεί φτάσαμε. Υπάρχει μια απαξίωση για όλους τους ανθρώπους κι αυτό εμένα με ενοχλεί πάρα πολύ. Δεν μπορεί να μη λαμβάνεις υπόψιν σου τον λαό, τους ανθρώπους, τη γνώμη σου, να είσαι τόσο καβαλημένος».

Εκλογές 2019: Εκτός εαυτού ο Χατζηνικολάου με Κούγια! «Είναι φασιστική η άποψή σας»!

Εκλογές 2019: Η Σία Κοσιώνη τρολάρει Τσίπρα! Η ατάκα για Μπακογιάννη…