Έκλεισε το ένα πρόσωπο που θα βρίσκεται δίπλα σε Βίσση – Καρβέλα στο νέο show του Epsilon!

Άννα Βίσση

Ποιος άλλος θα πάρει καρέκλα στην κριτική επιτροπή; Αναζητείται ακόμα ένας που θα “κλείσει” την τετράδα!

Το Epsilon θα κάνει δυναμικό μπάσιμο τη νέα σεζόν στην prime time, καθώς όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από το κανάλι, η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας έχουν υπογράψει συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με τον σταθμό και είναι έτοιμοι να αναδείξουν τα καλύτερα μουσικά ταλέντα της Ελλάδας και της Κύπρου μέσα από το νέο talent show που αναμένεται να βγει στον αέρα στα μέσα Νοεμβρίου.

Το show θα είναι μια υπερπαραγωγή, όπως αφήνεται να εννοηθεί και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία να δουν ξανά δίπλα δίπλα αυτούς τους δύο σπουδαίους καλλιτέχνες. Το παζλ έχει αρχίσει ήδη να συμπληρώνεται και τα πρώτα ονόματα έχουν ήδη κλείσει.

Ο 26χρονος Λένος Γιάννου από την Κύπρο, που έχει μετρήσει πολλά χιλιόμετρα στις πασαρέλες της Ευρώπης, θα βρίσκεται στην παρουσίαση των backstage, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zappit, στην κριτική επιτροπή του show θα βρίσκεται ο Γιώργος Αρσενάκος.

arsenakos

Ο γενικός διευθυντής της Panik Records αναμένεται να λάβει μια καρέκλα δίπλα από τους Νίκο Καρβέλα και Άννα Βίσση. Στην συγκεκριμένη τριάδα αναμένεται να προστεθεί ακόμα ένα πρόσωπο, το οποίο και θα “κλείσει” την κριτική επιτροπή.