Έκλαψε ο Γιώργος Βασιλείου στο Πρωινό του ΑΝΤ1!

Η μεγάλη συγκίνηση του ηθοποιού που έγραψε τηλεοπτική ιστορία μέσα από το ρόλο του αστυνόμου Θεοχάρη στο Καλημέρα Ζωή - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιώργος Βασιλείου επέστρεψε στον ΑΝΤ1 μετά από πολλά χρόνια, καθώς, όπως ο ίδιος είπε, πάει καιρός από τότε που τον κάλεσαν τελευταία φορά σε κάποια εκπομπή του καναλιού.

Ο ηθοποιός ξεκίνησε την κουβέντα με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, όμως, ύστερα από ελάχιστα λεπτά άρχισε να βουρκώνει, με τη συγκίνηση του να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Στη σχετική παρατήρηση του Γιώργου Λιάγκα, ο Γιώργος Βασιλείου είπε τα εξής:

«Εμείς οι καλλιτέχνες είμαστε ευσυγκίνητοι, το ξέρεις αυτό. Και όταν κάνεις μια αναδρομή στο παρελθόν, στη ζωή σου και έχεις τη χαρά να σε έχει αξιώσει ο Θεός να ζήσεις αυτή την πορεία, βγαίνουν πολλές εικόνες μπροστά σου, ευχάριστες, δυσάρεστες αλλά είναι αυτές οι εικόνες που συνθέτουν την εμεπειρία της ζωής ενός ανθρώπου. Για μένα, η πορεία μου με συγκινεί πάντα. Επειδή μεγάλωσα με πολλές δυσκολίες και προβλήματα τώρα δεν μπορώ παρά να αισθάνομαι ικανοποιημένος με τα δώρα του Θεού. Πρώτη μου αγάπη είναι η δουλειά μου και μετά η γυναίκα μου».

//www.youtube.com/embed/HyJvtWWennY

Διαβάστε ακόμα:

Ηρώ: «Δεν θα συζητήσω μαζί σας το θέμα του ονόματος του παιδιού μου»