Έκλαψε η Σάσα Σταμάτη στο Battle of the couples – Η ιστορία ζωής που την άγγιξε βαθιά

Σάσα Σταμάτη

Όταν "λύγισε" η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη στο ριάλιτι της αγάπης...

Μια ευάλωτη στιγμή είχε η Σάσα Σταμάτη στο Battle of the couples το βράδυ της Πέμπτης στον Alpha. Αφορμή στάθηκε η συγκινητική ιστορία που εξομολογήθηκε ο Νίκος στη βίλα των ζευγαριών.

Ειδικότερα, ο παίκτης του Battle of the couples σημείωσε πως «έχω περάσει πολύ δύσκολα σε κάποια θέματα στη ζωή μου και έχω κλάψει πολλές φορές. Όταν έχασα τον πατέρα μου σε ηλικία 5 χρονών, μείναμε ξαφνικά μόνοι εγώ, ο αδελφός μου και η μαμά μου. Μετά που πέθανε ο μπαμπάς μου, κάηκε και το σπίτι που μέναμε». Η δημοσιογράφος και coach στο ριάλιτι του Alpha δεν έκρυψε την έκπληξη της με όσα ο παίκτης της έλεγε.

«Υποχρεωτικά δεν μπορούσαμε να μείνουμε κάπου και χωριστήκαμε. Τελικά τα κατάφερε η μαμά μου και φτιάξαμε το σπίτι μας. Με τα χρόνια ξανάφτιαξε τη ζωή της με έναν άνθρωπο. Και αυτός πατέρας ήταν, μας βοήθησε» πρόσθεσε ο παίκτης του Battle of the couples. «Ζήσαμε πολύ δύσκολες καταστάσεις, μεγάλη πείνα και δεν ολοκλήρωσα το σχολείο. Μέχρι β’ γυμνασίου πήγα γιατί ξεκίνησα να δουλεύω στην οικοδομή. Όλα πήγαιναν ωραία μέχρι που έχασα ξαφνικά τον πατριό μου».

«Μου στοίχισε πάρα πολύ, η ψυχολογία μου έπεσε στο μηδέν και μετά από τρεις μήνες έχασα και την μαμά μου από καρκίνο» συμπλήρωσε ο Νίκος για να σπεύσει η Σάσα Σταμάτη, βουρκωμένη, να τον αγκαλιάσει.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της σε αυτή την εξομολόγηση…