Έκλαψε η Ελένη Μενεγάκη για τον Θοδωρή Μισόκαλο – Η εξομολόγηση στους τηλεθεατές

Μίλησε στους συνεργάτες της με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την επόμενη σεζόν της εκπομπής: «Κάθε φορά όταν κάτι τελειώνει, ακόμα και αν ξαναξεκινάει δεν είναι το ίδιο»...

Σε μία εξομολόγηση από αυτές που δεν συνηθίζει να κάνει στον τηλεοπτικό αέρα προχώρησε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη, στην τελευταία εκπομπή της σεζόν. Η ερώτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα για το πώς ήταν η χρονιά που πέρασε για την παρουσιάστρια, στάθηκε αφορμή να πει η Ελένη όλα όσα δεν έχει πει τα προηγούμενα χρόνια αλλά και να συγκινηθεί έντονα αρκετές φορές όσο μιλούσε.

Οι δύσκολες στιγμές
 
«Αν εξαιρέσεις τον τελευταίο μήνα που ήμουν για πολλούς λόγους πάρα πολύ πιεσμένη και με πάρα πολλές αναποδιές, οι προηγούμενοι μήνες ήταν καταπληκτικοί. Πέρασα τόσο καλά μαζί σας -όχι ότι όλα κυλούσαν στη ζωή μου ωραία. Είπαμε, αυτά συμβαίνουν σε όλους, έχουμε δυσκολίες οι οποίες αντιμετωπίζονται. Το να μπαίνεις εδώ μέσα όμως και όπως και να έχεις φτάσει μέχρι εδώ απέξω, βλέποντας εσάς κι εσείς εμένα, όλοι μαζί, με τον τρόπο που παρασύρει ο ένας τον άλλον -χωρίς να μιλάμε για το τι έχει ο καθένας- να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να φτιάξουμε τον άλλον. Ήταν μια πολύ γλυκιά χρονιά για μένα, από τις χρονιές που θέλω να θυμάμαι. Φέτος νιώθω ότι κάναμε ένα καινούργιο ξεκίνημα με τους τηλεθεατές. Αυτό που εισέπραξα από τον κόσμο έχω να το νιώσω πολλά χρόνια. Γιατί μπορεί να είμαι 20 χρόνια στην τηλεόραση αλλά…. Καλώς ή κακώς, επειδή ζούμε ένα δεκάμηνο μαζί κάθε χρόνο και τα χρόνια είναι πάρα πολλά, έχουμε ξεκινήσει κάπως, συνεχίσαμε κάπως αλλιώς, έχουμε περάσει στιγμές αγάπης, στιγμές αμφισβήτησης… νομίζω ότι η φετινή χρονιά ξεπέρασε παλαιότερες φάσεις αγάπης πολύ δυνατές που πίστευα ότι ποτέ δεν θα ξανανιώσω μαζί σας κι εσείς μαζί μου. Φέτος νομίζω ότι ξεκινήσαμε με πολύ αγάπη και πιστέψτε με το νιώθω και το διαβάζω στα μάτια σας. Ελπίζω και εύχομαι για όσα χρόνια ακόμα θα κάνουμε μαζί παρέα να ζούμε μόνο τέτοιες στιγμές αγάπης».

Οι συνεργάτες της

«Δεν είμαι μόνο εγώ. Δεν θα μπορούσα να είμαι μόνο εγώ. Ούτε έχω τη δύναμη, ούτε τα κουράγια, τη δυναμική να μπορέσω να κρατήσω μόνη μου μια εκπομπή και ούτε και το θέλω. Για μένα η στήριξή σας είναι πολύ σημαντική και αυτό που έχουμε όλοι μαζί, αυτό δίνουμε και στον κόσμο. Δεν ήταν κάθε μέρα για μας μέρα χαράς. Ευτυχώς δεν συγχρονιζόμαστε στις λύπες κι έτσι μπορούσαμε να αλληλοστηριζόμαστε και να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε, να σας φτιάχνουμε το κέφι». 

«Κάθε φορά όταν κάτι τελειώνει, ακόμα και αν ξαναξεκινάει δεν είναι το ίδιο. Ποτέ δεν ξέρεις ποια μπορεί να είναι η συνέχεια. Επειδή με τους περισσότερους από εσάς δεν έχουμε κάνει ακόμα αυτές τις συζητήσεις, εγώ, θέλω να σας πω ότι με όλη μου την καρδιά εύχομαι και ελπίζω έτσι όπως κλείσαμε αυτή τη χρονιά να την ανοίξουμε και του χρόνου. Επειδή όμως δεν μπορώ να σκέφτομαι μόνο εμένα, αλλά σέβομαι και του καθενός τα όνειρα και δεν ξέρω ποια είναι τα δικά σας κι επειδή δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κόψω ποτέ την πόρτα σε κανέναν -μπορεί να τσιτώνομαι εκείνη την ώρα γιατί δένομαι με τους ανθρώπους και δεν θέλω να τους αλλάζω- σκέφτομαι ότι ο καθένας πρέπει να κάνει μια σοφή επιλογή για τον εαυτό του ακόμα και αν πρέπει να πάρει ρίσκο. Δεν ξέρω ποιες είναι οι σκέψεις σας για του χρόνου, όποιες και να είναι εύχομαι να είναι για καλό σας και ακόμα περισσότερο εύχομαι να είμαστε μαζί του χρόνου. Αυτή είναι η πραγματικότητα, τα υπόλοιπα θα τα μάθετε με την καινούργια σεζόν γιατί πραγματικά δεν έχω κάτι να σας πω παραπάνω».

Ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος

«Εχθές έφυγα από την εκπομπή για να προλάβω το αεροπλάνο για να πάω στον αδερφούλη μου στην Κύπρο. Δεν θα σας το έλεγα αλλά είδα το ήξερε όλος ο κόσμος χωρίς να το έχω πει σε άνθρωπο εδώ μέσα, σε κανέναν. Ήταν μια σπουδαία στιγμή για μένα το ότι είδα τον αδερφό μου, που τον έκλεβα από την κούνια του όταν γεννήθηκε γιατί ήμουν 16 χρονών και τον έβαζα στο κρεβάτι μου, να παίρνει το πτυχίο του, σας ορκίζομαι ήταν σαν να το έπαιρνε ο γιος μου ο Άγγελος. Γιατί και τον αδερφό μου τον νιώθω κατά κάποιο τρόπο παιδί μου. Συγκινήθηκα τόσο πολύ, χάρηκα τόσο πολύ! Εύχομαι η ζωή να του τα φέρνει όλα δεξιά, να κατακτήσει ανθρώπους γύρω του που να του στέκονται και να τον αγαπούν.γι’ αυτό που είναι. Είναι καταπληκτικό παιδί και δεν το λέω επειδή είναι αδερφός μου. Την αλήθεια δεν την κρύβω. Μπορεί να θέλω κάποια πράγματα να τα κρύψω γιατί μπορεί να θεωρώ ότι δεν πρέπει να τα μοιραστώ με σας, αυτό είναι άλλο, αλλά ψέματα δεν λέω ποτέ. Λέω πάντα αυτό που νιώθω ή τίποτα. Αν δεν ήταν η τελευταία εκπομπή της χρονιάς σήμερα δεν θα γύρναγα, θα ζητούσα ειδική άδεια».

Διαβάστε ακόμα: