«Εκεί ήταν που ο ρόλος του συμβόλου του σεξ άρχισε να μου φαίνεται φτηνός»

«Ο λόγος που ανέβασα τη συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν για να...»

Λίγο μετά την επιστροφή του από την Ταϋλάνδη , όπου έκανε γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 Μπρούσκο και πριν αναχωρήσει για την Αμερική, ο 29χρονος Θεοχάρης Ιωαννίδης μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και το περιοδικό ΟΚ!

Σας έχει κουράσει η δημοσιότητα;

Καλά δεν ήμουν και ο Τζέιμς Ντιν που δεν μπορούσε να πάει πουθενά. Ήθελα όμως να μπορώ να περνάω απαρατήρητος. Την αγάπη του κόσμου πάντα την επιδιώκουμε και πάντα τη θέλουμε ό,τι δουλειά και αν κάνουμε. Αλλιώς, δε θα κάναμε τώρα συνέντευξη, δε θα απαντούσα στα τηλέφωνα και θα ζούσα μόνο για την τέχνη. Αλλά αυτό «το τύπου celebrity», που επιδιώκει να τραβάει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας μου φαίνεται αστείο και κάπως παρωχημένο.

Υπήρξε ποτέ κάποια θαυμάστρια σου που σε έφερε σε δύσκολη θέση;

Όχι. Μου έχει τύχει να βρω λουλούδια κάτω από τον υαλοκαθαριστήρα του αυτοκινήτου μου, ή χαρτάκια με τα τηλέφωνα τους. Αλλά αυτά τα βρίσκω πολύ τρυφερά και γλυκά. Αυτό που με ξάφνιασε και μου φάνηκε συνάμα πολύ αστείο ήταν όταν βρήκα στο Facebook  μηνύματα όπου μου την έπεφταν στην ψύχρα προτείνοντας μου μέχρι και χρήματα για να περάσουμε το βράδυ μαζί. Μπήκα πολλές φορές στον πειρασμό να απαντήσω για να δω πως θα αντιδράσουν, αλλά κρατήθηκα στο ύψος μου (γελάει). Εκεί ήταν που ο ρόλος του συμβόλου του σεξ που κάποιοι μου είχαν δώσει, άρχισε να μου φαίνεται φτηνός. Επειδή ένας άντρας έχει ωραίο σώμα, γιατί ασχολείται με τον αθλητισμό από μικρό παιδί, δεν σημαίνει ότι αισθάνεται και σύβολο του σεξ.

Δεν είναι οξύμωρο από τη μία να παραπονιέσαι που σε αντιμετώπιζουν σαν σύμβολο του σεξ και από την άλλη να ανεβάζεις selfie φωτογραφίες σου όπου κάθεσαι στη λεκάνη της τουαλέτας γυμνός;

Δεν παραπονέθηκα ποτέ επειδή με αντιμετώπιζαν ως σύμβολο του σεξ και αν πέρασε κάτι τέτοιο ήταν λάθος μου. Από τη στιγμή που πλασάρεις αυτή την εικόνα, επειδή βλέπεις ότι σε βοηθάει στη δουλειά σου, οφείλεις να υποστείς και τις συνέπειες. Αλλά δεν έκανα λογαριασμό στα social media για να μου στέλνουν πονηρά μηνύματα. Το έκανα για να επικοινωνώ με τους φίλους μου που ενδιαφέρονται για τη δουλειά μου. Και ο λόγος που ανέβασα τη συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν για να δείξω πόσο δεν με ενδιαφέρει η εικόνα μου και που ακριβώς την έχω… γραμμένη (γελάει).

Διαβάστε ακόμα:

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ποζάρει γυμνός στο μπάνιο του!

Ιωαννίδης: “Μου πρότειναν μέχρι και χρήματα για να κάνουμε έρωτα!”

«Μέσα σε τρεις μέρες μου έπεσαν όλα τα μαλλιά»!