Εκατομμυριούχος: Κι όμως, δεν τόλμησε και έχασε τις 100.000 ευρώ γι’ αυτή την ερώτηση

"Για πλάκα! Είναι αυτό που λέμε ότι για πλάκα χάσαμε 100.000 ευρώ" αναφώνησε ο παρ' ολίγον Εκατομμυριούχος!

Απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο πλατό του παιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» του ΑΝΤ1, βρέθηκε ο Τάσος Χριστοδουλίδης τη νύχτα της Παρασκευής. Μοναδικός στόχος του παίκτη, βεβαίως, δεν ήταν άλλος από το να αποχωρήσει από το τηλεπαιχνίδι έχοντας καταφέρει να αποσπάσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Έτσι, η… ροή του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» έμοιαζε ιδανική για τον Τάσο μιας και τον έφτασε μέχρι την 15η και τελευταία ερώτηση. Ακριβώς εκεί, δηλαδή, όπου ο παίκτης θα είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει τις 100.000 ευρώ απαντώντας σωστά στην ερώτηση του παρουσιαστή.

«Σε ποια χώρα, εκτός της Ελλάδας, υπάρχει πόλη με το όνομα Άρτα;» ρώτησε λοιπόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον Τάσο να έχει να επιλέξει ανάμεσα στις παρακάτω τέσσερις απαντήσεις. «α. Αιθιοπία, Β. Μποτσουάνα, Γ. Τζιμπουτί, Δ. Ρουάντα».

«Πάντως, αν την απαντήσεις, θα πάρεις την… Άρτα και τα Γιάννενα» σχολίασε εύστοχα, μεταξύ άλλων, ο οικοδεσπότης του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» όσο ο παίκτης προσπαθούσε να σκεφτεί την πιθανή σωστή απάντηση και το γεγονός, βεβαίως, εάν θα ρισκάρει να την δώσει για να πάρει 100.000 ευρώ.

«Είμαι άνθρωπος της λογικής και του ρίσκου. Γιατί έχω ρισκάρει, έχω κάνει πράγματα στη ζωή μου, έχω ζήσει σε μέρη και καταστάσεις περίεργες δοκιμάζοντας ύποπτα φαγητά. Ρίσκο μπόλικο. Αλλά είναι τα μεγέθη του ρίσκου. Δεν ξέρω, νομίζω ότι μάλλον θα μείνω εδώ. Θα σταματήσω» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τάσος Χριστοδουλίδης ο οποίος και αποχώρησε πλουσιότερος κατά 30.000 ευρώ από το πλατό του παιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» το βράδυ της Παρασκευής στον ΑΝΤ1.

Για την ιστορία του Εκατομμυριούχου, ωστόσο, ο Τάσος θα απαντούσε την «Αιθιοπία» ενώ η σωστή απάντηση στην ερώτηση είναι το… Τζιμπουτί!

«What? Για πλάκα! Είναι αυτό που λέμε ότι για πλάκα χάσαμε 100.000 ευρώ» αναφώνησε, γελώντας, ο διαγωνιζόμενος μιας και αρχικά δια της ατόπου απαγωγής είχε απαντήσει το Τζιμπουτί.