Εκατομμυριούχος: Άναυδος ο Αρναούτογλου με την παίκτρια – «Κλέβεις καρδιές»

Εκατομμυριούχος

Εκατομμυριούχος: Η Μαρία σαγήνευσε τα πλήθη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Μαρία ήταν η επόμενη παίκτρια, που δοκίμασε τις γνώσεις της στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, «Εκατομμυριούχος» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Άμα τη εμφανίσει, η Μαρία κέρδισε τις εντυπώσεις με την ευφράδειά της και το πόσο λαμπερή έβγαινε στο γυαλί. Η ίδια αποκάλυψε ότι διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής της, κάτι που δεν το πρόδιδε με τίποτα η εξωτερική της εμφάνιση.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν τόσο εντυπωσιασμένος από την ομορφιά της, που ανέφερε: «Θέλω να σου πω ότι είσαι μια κούκλα, γράφεις πολύ ωραία στο γυαλί. Έχεις όλα τα εχέγγυα για να ξεκινήσεις τώρα. Όχι απλά δεν έχεις καμία σχέση με έκτη δεκαετία, αλλά κι αυτό που μου λες, πάλι μου φαίνεσαι πολύ μικρή. Στην έκτη δεκαετία το 2022 ο άνθρωπος είναι πολύ μικρός. Το εννοώ.

Μπράβο ρε Μαρία! Φτου, φτου μια κούκλα πραγματικά. Τους έχεις σαγηνεύσει… Με έχεις μπερδέψει και με έχεις τρελάνει με τα μάτια σου. Δώστε ένα χειροκρότημα». Όταν έλαβε ένα πολύ όμορφο κομπλιμέντο από την Μαρία, συνέχισε ο παρουσιαστής: «Τότε εσύ θα πας ισόβια, γιατί κλέβεις καρδιές».