Έκανε χαμό ο Κρατερός Κατσούλης για το αποκλειστικό του MasterChef – «Προσβάλεις τη νοημοσύνη μας»

Κρατερός Κατσούλης

«Αν τα συνοψίσουμε όλα αυτά Γιώργο Κρικοριάν, γι’ ακόμα μία φορά μας δούλεψες», είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

Με τίτλο «Αποκλειστικό: Ο Γιάννης Αποστολάκης το 4ο πρόσωπο του νέου MasterChef», ο Γιώργος Κρικοριάν “αποκάλυψε” πως ο Γιάννης Αποστολάκης θα έχει και πάλι ρόλο στο MasterChef, κάτι που ο Κρατερός Κατσούλης δεν άφησε να περάσει έτσι. Και αυτό διότι δεν πρόκειται για κάποια αποκλειστική αποκάλυψη, καθώς ο Αποστολάκης έχει συμμετάσχει στους τελευταίους κύκλους του διαγωνισμού.

«Θα σας αποκαλύψω το τέταρτο πρόσωπο που θα βρίσκεται φέτος στο MasterChef. Έχουμε τους τρεις κριτές, αλλά δεν θα είναι μόνο αυτοί. Είναι ένας πολύ καλός μάγειρας, όμορφος, ψηλός, μελαχρινός και είναι φυσικά ο Γιάννης Αποστολάκης. Σας παραπλάνησα λιγάκι. Ο Γιάννης έπαιρνε τα παιδιά όταν κέρδιζαν την ομαδική δοκιμασία και για να τους ευχαριστήσει και να τους χαλαρώσει τους πήγαινε σε κάποιο εστιατόριο. Φέτος θα κάνει το ίδιο, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Θα τους χαλαρώνει και φέτος με τον δικό του τρόπο, αλλά δεν μπορώ να σας το πω ακόμα αυτό», είπε ο Γιώργος Κρικοριάν.

Ακούγοντας όλα αυτά ο Κρατερός Κατσούλης δεν μπόρεσε να κρατήσει το στόμα του κλειστό για το “αποκλειστικό” που τελικά δεν αποδείχθηκε αποκλειστικό.

«Μας την έφερες. Άρα εν ολίγοις, τι μας είπε; Τίποτα. Προσβάλεις τη δική μας νοημοσύνη λέγοντας ότι θα μας πεις μια έκπληξη “ποιος είναι ο τέταρτος” και μας λες για κάποιον που ήταν έτσι κι αλλιώς. Και μας λες μετά ότι “θα είναι όμως… και θα δείτε πώς θα του χαλαρώνει, φυσικά με το φαγητό”. Δηλαδή, αν τα συνοψίσουμε όλα αυτά Γιώργο Κρικοριάν, γι’ ακόμα μία φορά μας δούλεψες. Ήταν ο τέταρτος, ήταν μάγειρας, δεν άλλαξε τίποτα. Ντροπή σου, πραγματικά δηλαδή. Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα…», του είπε ο Κρατερός Κατσούλης.