«Έκανα στον ΑΝΤ1 εκπομπή, αλλά κόπηκε γρήγορα… έφταιγε το κανάλι!»

Αλέξανδρος Παπανδρέου

«Ήταν περίεργα χρόνια, είναι και που θα πέσεις.»

Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου μίλησε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» για τους λόγους της απουσίας του από την τηλεόραση, αλλά και το πόσο την βοήθησαν στην αρχή της καριέρας του ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου.

«Φέτος επέλεξα συνειδητά να μην είμαι στην τηλεόραση, ενώ είχα μια δυο προτάσεις. Επέλεξα να επενδύσω το χρόνο μου στη δημιουργία του δικού μου καναλιού στο Youtube το οποίο πάει και πάρα πολύ καλά.

Με τη Μαρία και το Φώτη στην εκπομπή ήμουν από την πρώτη ως την τελευταία μέρα της εκπομπής μαζί. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Πάντα τους παρακολουθώ γιατί τους έχω ιδιαίτερη αγάπη και μπορώ να πω ότι όπως και να ακουστεί σίγουρα τους χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί μου άνοιξαν το δικό τους σπίτι τότε «Σαν στο σπίτι σας» και με βοήθησαν να εξελιχθώ και να γίνω πιο γνωστός. Η τηλεόραση βοηθά στο να σε μάθει ο κόσμος, από εκεί και πέρα το θέμα είναι εσύ ο ίδιος να το αξιοποιήσεις σωστά.

Θα ήθελα να έχω μια δική μου εκπομπή. Κάποια στιγμή έγινε με τον ΑΝΤ1, αλλά κόπηκε πάρα πολύ γρήγορα, νομίζω ότι έφταιγε το κανάλι. Ήταν περίεργα χρόνια, είναι και που θα πέσεις. Νομίζω τις ευκαιρίες ο καθένας τις παίρνει μόνος του. Δεν μου έχει δοθεί η ευκαιρία να κάνω μια εκπομπή όπως τη θέλω εγώ. Είμαι ένας τηλεοπτικός μάγειρας, αλλά δυστυχώς για τα κανάλια δεν ήμουν ο μάγειρας που θα κουτσομπολέψει, θα βγει στα περιοδικά, θα δείξει το γάμο του, τα παιδιά του.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!