«Έκανα πολλές γκάφες στο MasterChef, αλλά δεν μετανιώνω για κάτι»

MasterChef

«Δεν θα πήγαινα στο GNTM. Ωραία θα ήταν, αλλά δεν θα πήγαινα».

Στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο έδωσε συνέντευξη η Μάρλεν Γρυντάκη, η οποία αποχώρησε χθες από το MasterChef. Η πρώην διαγωνιζόμενη μίλησε για το χόμπι της, που είναι το μόντελινγκ, δήλωσε πως δεν θα πήγαινε στο GNTM, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε ποτέ τίποτα με τον Σταύρο Βαρθαλίτη.

«Δεν περίμενα τη διπλή αποχώρηση. Ήταν κάτι καινούργιο, πιστεύω. Έκλεισα συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων, θα συνεχίσω το plus size modelling. Αυτή τη στιγμή δεν κάνω τίποτα διαφορετικό απ’ ότι έκανα στο Λονδίνο. Ότι έκανα εκεί προσπαθώ να το κάνω κι εδώ. Είμαι χαρούμενη που δουλεύω πάνω στο στοιχείο μου, πάνω στην περουβιανή κουζίνα και μπορώ να συνδυάζω και το modelling που είναι το χόμπι μου. Το MasterChef με βοήθησε να μπω στο πρακτορείο μοντέλων. Δεν θα πήγαινα στο GNTM. Ωραία θα ήταν, αλλά δεν θα πήγαινα.

Έχω επαφές με τα περισσότερα παιδιά, όπως ο Κώστας, η Ντέμη, ο Ηλίας, η Φωτεινή, ο Γατόπουλος… Ο Τζον μου λείπει πολύ. Δεν υπήρχε κάτι με τον Σταύρο Βαρθαλίτη, ούτε από την πλευρά του ούτε από την πλευρά μου. Δεν ξέρω τι κάνουν η Μαρία με τον Μπέλλο. Είδα κάποια επεισόδια, έχω κάνει πολλές γκάφες. Δεν μετανιώνω για τίποτα», είπε η Μάρλεν Γρυντάκη.