«Έκανα να βγω δυο χρόνια από το σπίτι» – Ο Γιώργος Λιάγκας σε μια απρόσμενη εξομολόγηση

Γιώργος Λιάγκας

"Λες και έφταιγα εγώ που χώρισαν οι γονείς μου..."

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε, το μεσημέρι της Τρίτης, ο Γιώργος Λιάγκας. Αφορμή για αυτή στάθηκε ένα απόσπασμα από συνέντευξη του Περιφερειάρχη Αττικής στην Έλενα Κατρίτση που προβλήθηκε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Γιώργος Πατούλης μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, στα οποία αναγκάστηκε για μια τετραετία να ζήσει εσώκλειστος με τον αδελφό του μακριά από τους γονείς τους, την ηρωίδα μητέρα του και την αγαπημένη του σύζυγο, Μαρίνα.

«Και γω ως παιδί χωρισμένων γονιών έκανα να βγω δυο χρόνια από το σπίτι μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής προς τους συνεργάτες του.

«Καθόμουν πάνω και έβλεπα τα άλλα παιδάκια να παίζουν κάτω στον Υμηττό και δεν κατέβαινα να παίξω μπάλα γιατί ντρεπόμουν που τα άλλα παιδιά ήξεραν πως οι γονείς μου είναι χωρισμένοι» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο Γιώργος Λιάγκας.

Σε συνέχεια της προσωπικής του εξομολόγησης, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε επίσης: «Λες και έφταιγα εγώ που χώρισαν οι γονείς μου… Γιατί τότε στα παιδιά δεν μας μίλαγαν οι γονείς όπως τώρα μιλάμε οι χωρισμένοι γονείς στα παιδιά μας».

«Και εγώ καθόμουν σε ένα παράθυρο και έβλεπα τα άλλα παιδάκια να παίζουν μπάλα από κάτω» πρόσθεσε ο παρουσιαστής του «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»

«Ας μην τα βαφτίζουμε όλα bullying! Είναι κάποιες συνθήκες οι οποίες ευτυχώς έχουν αλλάξει» κατέληξε, στην αναφορά του, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.