«Έκανα επίτηδες λάθη για να αποχωρήσω από το MasterChef! Κρύβονται πολλά από πίσω…»

MasterChef

«…και πρέπει να τα μάθει ο κόσμος! Είχα ζητήσει από την παραγωγή να φύγω».

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Νικολέτα Ταβουλάρη, την οποία όλοι γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον περσινό κύκλο του MasterChef. Η ίδια αποκάλυψε πως στη δοκιμασία αποχώρησης, δεν έστησε επίτηδες το πιάτο της, καθώς ήθελε να φύγει από τον διαγωνισμό. Τόνισε, μάλιστα, πως μία – δύο μέρες πριν, είχε ζητήσει από την παραγωγή να αποχωρήσει οικειοθελώς.

«Με στεναχώρησε αρκετά που έφυγα από το MasterChef, αλλά κρύβονται πολλά από πίσω που πλέον νομίζω ότι πρέπει να τα μάθει και ο κόσμος. Ήταν μια αποχώρηση που όλοι είδαμε ότι η Νικολέτα δεν πρόλαβε να στήσει το πιάτο της, ότι δεν πρόλαβε τον χρόνο. Είχα χρόνο να τελειώσω το πιάτο, είχα χρόνο να πάω σωστό πιάτο στους κριτές… Αλλά μία δύο μέρες πριν είχα ζητήσει από την παραγωγή να φύγω. Έχεις ξυπνήσει ποτέ κι έχεις πει δεν είμαι καλά; Και να σε τραβάει κάτι προς τα πίσω; Να μην μπορείς να κάνεις πράγματα για σένα. Ένιωσα αυτό το πράγμα.

Ένιωσα ότι η Νικολέτα που μπορεί και ξέρει να κάνει γλυκά, δεν είναι ότι δεν ήξερα, απλά προσπαθούσα να μην φανεί άσχημο όλο αυτό. Ήξερα να κάνω γλυκά, απλά ένιωθα από τον εγκλεισμό και μόνο ότι πρέπει να αποχωρήσω. Οι άνθρωποι της παραγωγής μου ζητούσαν να μη φύγω. Μου είπαν πολλά και ωραία πράγματα που θα μπορούσαν να με κάνουν να μείνω, αλλά είχα αποφασίσει ήδη ότι η μοναξιά στο σπίτι, χωρίς τους δικούς μου, χωρίς τηλέφωνο, χωρίς μουσική, χωρίς τηλεόραση, με τράβαγε στον έξω κόσμο. Ναι, το έκανα επίτηδες. Ήταν μια αποχώρηση… επίτηδες!», είπε η Νικολέτα Ταβουλάρη.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star!