Εισέβαλε στο πλατό του Μουτσινά στην πρεμιέρα την ώρα που καλησπέριζε τους τηλεθεατές!

Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με την εκπομπή «Για την παρέα» στο OPEN.

Πρεμιέρα για τον Νίκο Μουτσινά και τη νέα του εκπομπή στο OPEN «Για την παρέα». Παρουσία κοινού και ζωντανής ορχήστρας ο Νίκος Μουτσινάς εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής πατώντας στα γνώριμα τηλεοπτικά του μονοπάτια.

«Καλησπέρα, τι κάνετε; Καλησπέρα και σε εσάς από το σπίτι, τι μου γίνεστε ρε ψυχούλες, που χαθήκαμε τόσο καιρό. Εγώ έκανα τα δικά μου, εσείς τα δικά σας φαντάζομαι. Είναι αυτή η μέρα η άχαρη, η εκνευριστική… Θα προσπαθήσω. Κι εσείς μαζί με εμένα, να ξεχάσουμε ότι είναι πρεμιέρα και να πούμε ότι είναι μια τυχαία Πέμπτη. Η τρίτη Πέμπτη που έχουν ρολάρει όλα, ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται και είμαστε πολύ cool…» ξεκίνησε να λέει ο Νίκος Μουτσινάς όταν στο πλατό του «Για την παρέα» εισέβαλε η… Βάνια, παλιά γνώριμη του Νίκου Μουτσινά από το «Κοκομπλόκο», κατά κόσμον… Ματίνα Νικολάου. «Θα είναι εδώ, φαντάζομαι θέλει να βγει και εκείνη στην τηλεόραση, δεν ξέρει την αλήθεια», είπε ο Νίκος Μουτσινάς παραλαμβάνοντας το μικρόφωνο από τα χέρια της.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να σας πω τι θα είναι ακριβώς αυτή η εκπομπή, αλλά θέλω να το πάμε σαν να το ξέρουμε. Άρα ξεκινάω αμέσως. Θέλω κάθε μέρα κάποια θέματα της επικαιρότητας που μας απασχολούν να τα σχολιάζουμε. Το κανάλι είναι OPEN. Πιο OPEN δεν γίνεται. Είναι όλα στο φως», πρόσθεσε ο Νίκος Μουτσινάς και ξεκίνησε να κάνει τα λόγια του πράξη…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!