«Είσαι ηθοποιάρα» – Στο Survivor έγινε ο κακός χαμός στην καλύβα των Κόκκινων

Survivor

Στα "χέρια" λίγο έλειψε να πιαστούν Τριαντάφυλλος και Κόρομι στο Survivor!

Κόντεψε να… γκρεμιστεί στο Survivor, το βράδυ της Τετάρτης, η καλύβα της κόκκινης ομάδας από τις φωνές του Τριαντάφυλλου και του Γιώργου Κόρομι. Αφορμή στάθηκε η απόφαση του δεύτερου να επιλέξει τον τραγουδιστή ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Πιο συγκεκριμένα, στιγμή δεν έπαψαν να πέφτουν τα «καρφιά» τόσο από τη μια όσο και από την άλλη πλευρά! Ειδικότερα, ο Γιώργος Κόρομι ξέσπασε προς τον Τριαντάφυλλο τονίζοντας πως «είσαι δυο μήνες εδώ και είσαι ηθοποιός. Αγωνιστικά δεν είσαι ο χειρότερος; Απάντησέ μου… Δεν αντέχω να μου κάνεις τον ηθοποιό… Κάνεις τον κολλητό μου για να μείνεις στο παιχνίδι. Αγωνίζομαι και παλεύω. Δεν κάθομαι στην καλύβα».

«Είσαι πολύ καλός ηθοποιός, είσαι τέλειος ηθοποιός και όλοι σε πιστεύαμε» πρόσθεσε ο παίκτης της κόκκινης ομάδας. «Ευτυχώς χάσαμε την ασυλία, σε ψήφισα και είδαμε ποιος είσαι… Κολλητέ μου… Φίλε είσαι τόσο ηθοποιός. Είσαι τόσο χαζός…».

Με τη σειρά του, ο τραγουδιστής προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως «δεν είμαι ηθοποιός. Με πείραξε πάρα πολύ. Δεν είμαι ηθοποιός ρε φίλε. Είμαι ο Τριαντάφυλλος. Ό,τι έχω να σου πω το λέω μπροστά σου».

«Σου έπαιξα κάποιον ρόλο; Σου έκανα κάτι; Έπαιξα κάποιο άσχημο παιχνίδι τους τελευταίους δύο μήνες;» αναρωτήθηκε.