Ειρήνη Βαλατσού: «Ο θείος μου ο Γιώργος Καπουτζίδης με κάνει περήφανη που μίλησε για τη σεξουαλικότητά του»

Ειρήνη Βαλατσού

Η Ειρήνη Βαλατσού μιλά για τις εξελίξεις στον "Παράδεισο των Κυριών" αλλά και την απόφαση του θείου της, Γιώργου Καπουτζίδη, να μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή.

Λίγες μέρες πριν από τη μεγάλη επιστροφή της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών», ο Μιχάλης Πανάδης και η Ειρήνη Βαλατσού, ο Πασχάλης και η Ζαχαρούλα από τον «Παράδεισο των κυριών», μίλησαν στον Γιάννη Πουλόπουλο και την κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», για όλα.

«Δεν ξέρω με ποια θα καταλήξει ο Ντίνος.. Δεν θα δώσω εγώ το spoiler για τον Ντίνο, τη Μιράντα και την Αμαλία…» δηλώνει η Ειρήνη Βαλατσού για τον έρωτα της Ζαχαρούλας με τον Ντίνο στην αγαπημένη σειρά του Alpha. «Θα υπάρξουν κι άλλες δολοφονίες! Δεν ξέρω πόσο σύντομα, γιατί έχουμε ακόμα πολύ μέλλον μπροστά μας…» αποκαλύπτει απ’ την πλευρά του ο Μιχάλης Πανάδης.

Η Ειρήνη Βαλατσού, ανιψιά του Γιώργου Καπουτζίδη, ρωτήθηκε από τον Γιάννη Πουλόπουλο και για την απόφαση του θείου της να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του.

«Δεν μας ενημέρωσε, δεν μας πήρε μια μέρα τηλέφωνο και μας είπε: εγώ θα βγω να κάνω αυτό. Το γεγονός ότι ο Γιώργος μίλησε για αυτό και δημόσια με κάνει να ξεχειλίζω από υπερηφάνεια» δηλώνει με έμφαση η νεαρή ηθοποιός.

Πώς ένιωσε όταν τον άκουσε να απαντά live σε αρνητικά σχόλια κατά τον σχολιασμό της Eurovision; «Εγώ εκείνη την ώρα και πολλοί φίλοι μου, που ανήκουν στη ΛΟΑΤΚΙ Κοινότητα, το είδαμε και είπαμε: μπράβο ρε συ Γιώργο που το είπες αυτό. Και γελάσαμε. Μέχρι εκεί» απαντά η Ειρήνη Βαλατσού.

«Είμαι πολύ ευγνώμων που η Λένα Δροσάκη μίλησε για αυτό το θέμα. Είμαι πολύ χαρούμενη και το είχα πει και στον άντρα της» ανέφερε η Ειρήνη Βαλάτσου για την περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη.