Ειρήνη Στεριανού: «Με έχει δυσκολέψει η εξωτερική εμφάνιση στην υποκριτική»

Ειρήνη Στεριανού

"Κατακρίνεσαι και επικρίνεσαι για την εξωτερική σου εμφάνιση" παραδέχθηκε η Ειρήνη Στεριανού.

Την Ειρήνη Στεριανού συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και η δημοσιογράφος Μαρία Κοκκολάκη με αφορμή την παράσταση στην οποία και πρωταγωνιστεί στον Πολυχώρο Vault. Μέσα σε όλα, το όμορφο μοντέλο αναφέρθηκε στην απόφαση να δοκιμαστεί στον χώρο της υποκριτικής, τις δυσκολίες της εξωτερικής εμφάνισης και το GNTM.

Πιο συγκεκριμένα, η Ειρήνη Στεριανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην αρχή άκουγα σχόλια του τύπου «τι κάνει η Ειρήνη στον χώρο μας» και σίγουρα το είχα και γω αυτό το άγχος με τα παιδιά της παράστασης, όταν τα πρωτογνώρισα, έλεγα τι θα λένε. Σιγά σιγά, όμως, το απενοχοποίησα αυτό».

«Σίγουρα το GNTM με βοήθησε στην αρχή για να είμαι πιο αναγνωρίσιμη και να μπορούν να με επιλέγουν. Μετά όμως αν δεν προσπαθήσεις, γιατί αλήθεια έχω προσπαθήσει πάρα πολύ. Βοηθάνε και τα social media αλλά δεν ασχολούμαι και τόσο πολύ. Δεν με ενδιαφέρουν να πω την αλήθεια».

«Ο χώρος της υποκριτικής είναι πάρα πολύ δύσκολος γιατί δεν κρίνεσαι μόνο για την δουλειά σου. Κατακρίνεσαι και επικρίνεσαι και για την εξωτερική σου εμφάνιση. Με έχει δυσκολέψει η εξωτερική μου εμφάνιση και στο να πάρω κάποιον ρόλο. Δεν ανοίγει πάντα πόρτες η ωραία εμφάνιση, μπορεί να κάνει και κακό γιατί δεν σε βλέπουν τόσο σοβαρά» συμπλήρωσε η Ειρήνη Στεριανού στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.