Ειρήνη Στεριανού: «Δεν γνωρίζω τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, τι είναι; Ηθοποιός;»

Ειρήνη Στεριανού

«Φοβόμουν μήπως με πουν ατάλαντη στη θεατρική παράσταση που παίζω», είπε η Ειρήνη Στεριανού.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έδωσε η Ειρήνη Στεριανού, η οποία μίλησε για την θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχει, ενώ έβαλε τα γέλια όταν την ρώτησαν για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

«Έχω ξεπεράσει το θέμα του γυμνού στην παράσταση. Ήταν μέχρι να γίνει η πρεμιέρα, μετά όλα κύλησαν μόνα τους. Φοβόμουν για το πώς θα με κρίνει ο κόσμος, επειδή δεν έχω τελειώσει κάποια δραματική σχολή. Φοβόμουν ότι θα πουν πως “ήρθαν τα μοντέλα να μας πάρουν τη δουλειά”, ότι είμαι ατάλαντη.

Αλλά μέσα από την εμπειρία και την προσπάθεια όλοι μπορούν να τα καταφέρουν. Θα ήθελα πάρα πολύ να συνεργαστώ με τον Γεράσιμο Γεννατά, μου αρέσει πάρα πολύ σαν ηθοποιός», είπε αρχικά η Ειρήνη Στεριανού.

Σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, η Ειρήνη Στεριανού έσκασε στα γέλια και είπε: «Δεν τον ξέρω! Τι είναι; Ηθοποιός; Δεν τον γνωρίζω».

Κλείνοντας, η Ειρήνη Στεριανού είπε: «Όταν στο GNTM μού έκοψαν τα μαλλιά έχασα την αυτοπεποίθησή μου, δεν ήμουν ο εαυτός μου και δεν μπορούσα να καταλάβω αν μου πηγαίνει ή όχι».