Ειρήνη Στεριανού: «Ας έρθουν πρώτα να με δουν στο θέατρο και μετά να με κρίνουν»

Ειρήνη Στεριανού

«Με τον πρώην σύντροφό μου δεν έχουμε ξαναμιλήσει, ούτε θέλω. Έχω κάνει μήνυση και περιμένω την απόφαση», λέει η Ειρήνη Στεριανού.

Στην εκπομπή «Τι λες τώρα» έδωσε συνέντευξη η Ειρήνη Στεριανού. Το γνωστό μοντέλο μίλησε για το GNTM, αλλά και την πορεία της στην υποκριτική.

«Μου είχαν κάνει πρόταση να παίξω στο ριμέικ της ταινίας “Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα”. Μετά πήγα σε οντισιόν και με είχε πάρει ο κύριος Θωμόπουλος στην «Πολυκατοικία». Μου άρεσε πολύ, μετά πήγα σε σχολή, παρακολούθησα μαθήματα και μου ήρθε το 2019 πρόταση για το θέατρο, το αγάπησα. Ας έρθουν πρώτα να με δουν και μετά να με κρίνουν», είπε αρχικά η Ειρήνη Στεριανού.

Η Ειρήνη Στεριανού είπε στη συνέχεια: «Βιοπορίζομαι από το μόντελινγκ, κάνω πολλές φωτογραφίσεις, αλλά το θέατρο και η τηλεόραση είναι η μεγάλη μου αγάπη. Το GNTM το θεωρώ ταυτισμένο με τη Βίκυ Καγιά και πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά φέτος. Δεν μου αρέσει να κρίνω κάποιον από την εξωτερική του εμφάνιση γιατί ο καθένας μπορεί να είναι όπως τον εκφράζει.

Δεν θα μπορούσα να είμαι coach στο GNTM γιατί ότι μας έμαθαν μέσα στο παιχνίδι δεν ισχύει τίποτα στην πραγματική ζωή. Μου έλεγαν ότι πρέπει να αποβάλλω το σέξι, εμένα μου το ζητούσαν το σέξι, με θέλουν για αυτό που είμαι. Με δυσκόλεψε πολύ, έχω ανασφάλεια. Ένα κριτής μπαίνει για την προσωπική του προβολή και μετά εάν συμπαθήσει κάποιον θα τον βοηθήσει».

Κλείνοντας, η Ειρήνη Στεριανού αναφέρθηκε στη δική της περιπέτεια με το revenge p@rn από πρώην σύντροφό της: «Είμαι πολύ χαρούμενη με τη νέα διάταξη του ποινικού κώδικα για το revenge p@rn γιατί επιτέλους δικαιωθήκαμε. Με τον πρώην σύντροφό μου δεν έχουμε ξαναμιλήσει, ούτε θέλω. Έχω κάνει μήνυση και περιμένω την απόφαση. Είναι δύσκολο να το πεις στην οικογένειά σου ή να το μοιραστείς με κάποιον άλλο… Φοβάσαι, νιώθεις ντροπή και φόβο, σκέφτεσαι τι θα πει ο κόσμος».