Ειρήνη Παπαδοπούλου: Τι ανακάλυψε όταν έψαξε το κινητό πρώην συντρόφου της;

Ειρήνη Παπαδοπούλου

"Έχει τύχει να μπω να ψάξω το κινητό συντρόφου μου για να βρω κάτι και να καταλήξω να βρω κάτι εντελώς διαφορετικό. Με πήγε το ρημάδι σε... άλλα πράγματα".

Συνέντευξη στο Breakfast@Star και τον ρεπόρτερ Στέλιο Δρουμαλιά παραχώρησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνεργασία της με τον διεθνούς φήμης Αιγύπτιο τραγουδιστή Amr Diab, τις «κακές» συναδελφικές σχέσεις, ενώ αποκαλύπτει και το… απρόοπτο εύρημα σε κινητό πρώην συντρόφου της.

«Παλαιότερα μπορεί να σου έλεγα ότι υπάρχει καλλιτέχνης που θα απέφευγα να ξανασυνεργαστώ. Επειδή όμως πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι αλλάζουν και το έχω δει όταν τους ξανασυνάντησα εκτός χώρου εργασίας και ήταν τελείως διαφορετικοί, συνειδητοποίησα ότι εκείνη την περίοδο μπορεί να ήταν στα… κάγκελα, να περνούσε διάφορα», δηλώνει η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

«Έχω ένα μικρό παράπονο που δεν με ρωτάνε για τη συνεργασία μου με τον Amr Diab, γιατί είναι πολύ σπουδαίο. Πήγα μαζί του σε έναν γάμο στην Αίγυπτο και σοκαρίστηκα, είχε 5-6.000 καλεσμένους», ανέφερε στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

«Έχει τύχει να μπω να ψάξω το κινητό συντρόφου μου για να βρω κάτι και να καταλήξω να βρω κάτι εντελώς διαφορετικό. Με πήγε το ρημάδι σε… άλλα πράγματα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλετε οι άντρες να ελέγχετε όχι μόνο το κινητό αλλά και το μυαλό της γυναίκας», παραδέχεται η Ειρήνη Παπαδοπούλου αμέσως μετά.